7 semne ca esti intr-o relatie cu un barbat cu suflet bun (care te adora)

1
De Cristina Tudor
2 mai 2020

Le regasesti la partenerul de cuplu?

1. Te face sa te simti frumoasa (nu doar in exterior, ci si in interior). Nu se multumeste doar sa iti faca complimente, ci face tot posibilul pentru a manifesta sentimente frumoase in inima ta. Prin actiunile lui, te ajuta sa te simti femeie, frumoasa, speciala.

Citeste si:
5 Semne ca te iubeste cu toata fiinta lui (chiar daca nu ti-a spus…

2. Nu doar ca este mandru de tine, ci te si sustine in tot ce faci. Se bucura maxim cand iti atingi visurile si iti este alaturi neconditionat, sustinandu-te in drumul pe care mergi si in schimbarile pe care le faci. Chiar si atunci cand aveti pareri diferite, el face un pas in spate si te lasa sa alegi ce simti ca este mai bine pentru tine.

3. Este o inspiratie pentru tine pentru a deveni o varianta mai buna a ta. Pentru tine el este un exemplu incredibil; ai atat de multe lucruri interesante de invatat de la el.

4. Isi face planuri de viitor cu tine. Intotdeauna planurile lui de viitor te includ si pe tine. In plus, atunci cand vorbiti despre ce va doriti sa faceti in continuare, simti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si comunicati deschis despre o viata frumoasa in doi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.