Semne ca esti o prioritate pentru partener, nu o optiune

1
De Cristina Tudor
5 dec. 2019

O mare parte a vietii consta in capacitatea de a jongla si aranja prioritatile in mod corespunzator si eficient. Viata este foarte complexa. Exista multe aspecte legate de viata care necesita atentia si energia noastra.

Avand in vedere ca timpul este limitat, cei mai multi oameni il dedica lucrurilor si persoanelor importante. Atunci cand esti intr-o relatie cu cineva, trebuie sa intelegi ca nu esti singurul lucru din viata acestei persoane. Relatia voastra nu trebuie sa fie singurul lucru care sa va ocupe timpul. Dar este placut sa stii ca esti o prioritate pentru partener, nu o optiune. In caz contrar te simti doar ca un accesoriu al modului de viata al acestei persoane. Iata cum iti dai seama daca esti o prioritate pentru partener!

Cum iti dai seama ca esti o prioritate pentru partener

Probabil ca nu iti doresti sa prioritizezi o persoana care, la randul sau, nu te considera o prioritate in viata sa. Nu vrei sa te indragostesti de cineva care nu te considera la fel de importanta. De ce? Aceasta persoana nu va avea nicio jena in a te lasa atunci cand cineva mai bun ii apare in cale. Aceasta persoana nu se va ingrijora sa te dea la o parte atunci cand vrea sa iasa cu prietenii sau cand vrea sa-si faca alte planuri.

Este important sa stii daca persoana de care te-ai indragostit iti acorda prioritate. Daca nu, poti purta o discutie cu partenerul. Iar daca tot refuza sa te vada ca o prioritate, probabil ca nu are ganduri serioase pentru relatia voastra. Iata cateva semne care te ajuta sa iti dai seama ca esti o prioritate pentru partener!

1. Nu te superi niciodata atunci cand nu are timp de tine

Stii ca ori de cate ori trebuie sa-si dedice timpul altor lucruri este pentru ca are ceva important de facut. In caz contrar, acesta nu are nicio problema in a-ti oferi timpul de care ai nevoie, ori de cate ori ai nevoie.

2. Arata flexibilitate in ajustarea programului sau, pentru a te include si pe tine

Nu se percepe ca fiind deasupra ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.