5 semne ca esti pregatita sa iti intalnesti sufletul pereche

1
De Cristina Tudor
17 iul. 2020

Ceea ce e menit sa fie, intotdeauna va gasi o cale.

Cu siguranta ai invatat multe din relatiile tale anterioare, iar acum esti gata sa iubesti din nou. Acestea sunt semnele ca sufletul pereche este aproape si esti pregatita sa il intalnesti.

5 Semne ca esti pregatita sa intalnesti marea iubire

Incepi sa intelegi sensul vietii tale

Sensul vietii poate ca nu este tocmai un scop, dar simti ca stii cine esti, ca stii ce iti place sa faci si iti cunosti deja talentele si aptitudinile. Esti pregatita sa iti urmezi visurile si gata sa actionezi cu responsabilitate.

Stii ce poti accepta in viata ta si ce nu, iar aceasta claritate o vei aplica in urmatoarea relatie, care va fi cu adevarat minunata. Acum stii sa traiesti viata intens si sa pretuiesti deopotriva singuratatea, dar si iubirea.

Ai invatat lectii frumoase din fostele relatii

Chiar daca nu a decurs totul asa cum iti doreai si cu siguranta au ramas acolo niste rani ce se pretind a fi vindecate, totusi acum reusesti sa vezi dincolo de toate acestea, descoperi si partea frumoasa din ceea ce a fost si o apreciezi cu adevarat. Iti accepti acel timp ca facand parte din dezvoltarea ta emotionala si spirituala si acum privesti totul cu detasare, cu multumire si intelegere. Acum esti vindecata si puternica!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.