5 semne ca il doresti si nu il iubesti

1
De Cristina Tudor
2 ian. 2019

Ori de cate ori iubirea devine o nevoie, o dependenta, nu mai este iubire. Dependenta transforma iubirea in obsesie. Pentru a iubi pe cineva cu adevarat e nevoie sa te iubesti pe tine. Abia atunci poti aprecia, respecta si dori fericirea barbatului de langa tine chiar si atunci cand nu e langa tine.

Confundam adesea iubirea cu obisnuinta, dependenta, atractie fizica, umplerea unui gol incat nu e de mirare ca multe relatii se termina cu un dezastru sau sunt pline de tensiune si nefericire. Partea buna este ca iti poti da seama de sentimentele tale si ale lui. Iata cinci semne care iti arata ca ceea ce traiesti nu este iubire.

1. Traiesti mai mult drama decat stabilitate.

Iubirea inseamna daruire si comunicare. Aceste doua componente importante conduc la stabilitatea unei relatii. Pasiunea se incadreaza si ea in aceasta ecuatie, insa este ca un foc care arde constant pentru ca este protejat si intretinut. Daca ceea ce simti este doar un foc mistuitor care aduce haos in viata ta probabil ca nu este vorba de iubire ci de atractie fizica

2. Te concentrezi mai mult pe aspectul fizic.

Atractia fizica este punctul de plecare al multor relatii. Ceea ce este in regula daca reprezinta scanteia care naste ceva mai profund. Daca esti obsedata de corpul lui si te gandesti non-stop la atingerea acestuia, inseamna ca atractia fizica predomina. , daca tot ce va puteti gandi este sa va dezbracati, decat va concentrati mai mult asupra atractiei fizice. Cel mai bun indiciu pe care il poti avea in privinta sentimentelor tale si ale lui este ceea ce se intampla dupa ce faceti sex. Va cuibariti unul in bratele celuilalt sau va raciti ca niste sloiuri de gheata.

3. Preferi fantezia creata in jurul lui in loc de persoana lui reale.

Multe femei au fantezii cu actori celebri sau alte persoane publice. Uneori insa tind sa construiasca o intreaga fantezie in jurul barbatului cu care se intalnesc, fara sa reuseasca sa il cunoasca cu adevarat. Daca preferi aceasta fantezie in locul personalitatii sale reale, nu estii cu adevarat indragostita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com