10 semne ca incepi sa te indragostesti de barbatul cu care esti

1
De Cristina Tudor
24 feb. 2021

Daca ai inceput o noua relatie de ceva timp si te intrebi „Oare sunt indragostita sau nu de el?”, cauta aceste semne. Te vor ajuta sa iti raspunzi la aceasta intrebare si sa iti intelegi mai bine sentimentele.

Sentimentul si expresia iubirii sunt diferite pentru toata lumea si, prin urmare, nu putem spune cu exactitate despre cineva ca este sau nu indragostit. Insa exista cateva sentimente comune pe care oamenii le experimenteaza atunci cand incep sa se indragosteasca de acea persoana speciala.

Daca ai inceput o noua relatie de ceva timp si te intrebi „Oare sunt indragostita sau nu de el?”, cauta aceste semne. Te vor ajuta sa iti raspunzi la aceasta intrebare si sa iti intelegi mai bine sentimentele:

1. Te trezesti si te gandesti la el

Daca imediat ce te trezesti gandul te duce la acea persoana speciala, atunci este clar – esti indragostita.

2. Visezi cu ochii deschisi la el

Daca te gandesti la el chiar si atunci cand iti faci treaba importanta pentru birou sau te ocupi de taskurile zilnice de acasa, daca incepi sa iti amintesti de amintirile frumoase pe care le-ati creat impreuna, atunci esti bine prinsa in vraja lui Cupidon.

3. Gandul ca ai putea sa il pierzi te sperie

Adesea iti trece prin cap gandul ca ai putea sa il pierzi si asta iti da fiori – acesta este inca un semn ca iti pasa de el si ca deja s-a cuibarit in inima ta. Simti ca daca va disparea din viata ta, vei suferi mult si iti va lua ceva timp sa treci peste despartire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.