9 semne ca nu este indragostit de tine si ca tu te multumesti cu mai putin decat meriti

1
De Cristina Tudor
7 oct. 2019

Daca face aceste lucruri inseamna ca este timpul sa mergi mai departe. Meriti mai mult!

Le regasesti in relatia ta?

Incearca sa fii atenta la aceste semne care iti pot spune daca partenerul de cuplu te iubeste cu adevarat sau doar te foloseste pentru distractie. Daca face aceste lucruri inseamna ca este timpul sa mergi mai departe. Meriti mai mult!

1. Nu este foarte interesat de tine. Iar prin acest lucru ne referim la faptul ca el ar trebui sa incerce sa te cunoasca, sa iti afle aspiratiile, sa iti stie visurile si obiectivele.

2. Nu vrea sa faca compromisuri. O relatie functioneaza doar atunci cand doua persoane aleg sa faca compromisuri pentru un viitor frumos. Daca el refuza orice compromis, atunci inseamna ca iti pierzi timpul.

3. Intotdedauna gaseste scuze. Incearca sa fie prea ocupat mai tot timpul. Este ocupat cand ai nevoie de el, este ocupat cand vrei sa planificati o excursie impreuna, este ocupat cand vrei sa purtati o discutie serioasa.

4. Nu depune niciun efort pentru relatia voastra. Daca simti ca tu esti singura care depune eforturi majore, care face compromisuri si care se sacrifica, atunci ar trebui sa intelegi ca aceasta relatie pentru el este doar de distractie.

5. Fericirea lui este pe primul loc. Bucuria si fericirea lui vor avea intotdeauna prioritate pentru el.

6. Te suna doar cand are nevoie de tine. Un barbat care te pretuieste cu adevarat te va suna fara motiv… uneori doar sa iti spuna ca ii este dor de tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.