5 semne ca nu trebuie sa regreti ca v-ati despartit

1
De Cristina Tudor
2 mai 2021

Despartirile sunt groaznice, nimeni nu va spune altceva despre asta. Dar, unele dintre ele chiar sunt cea mai buna solutie si nu merita niciun regret!

Indiferent daca a fost o despartire pasnica si de comun acord sau a implicat plans si tipete, nu este niciodata un motiv de bucurie sau ceva la care sa ne uitam in urma cu drag. Uneori am putea chiar avea ganduri secundare, ingrijorandu-ne ca am pierdut pe cineva care putea fi al nostru pe viata.

Cu toate acestea, inainte de a te concentra prea mult pe regrete, exista cateva semne subtile chiar dupa despartire care te vor asigura ca ai facut alegerea corecta:

1. Grija lui este sa isi recupereze cat mai repede lucrurile de la tine

Dupa despartire vine inevitabilul moment in care fiecare trebuie sa-si recupereze lucrurile unul de la celalalt. Desi este normal sa-ti doresti lucrurile inapoi, exista o modalitate eleganta si frumoasa de a o face.

Daca vezi ca fostul tau nici macar nu incearca sa isi ceara scuze si mesajele sale se invart in jurul recuperarii lucrurilor personale de la tine, atunci probabil ai facut alegerea corecta. La urma urmei, ce om care ar vrea sa fie cu tine e mai preocupata de lucrurile lui decat de tine?

2. Iti creeaza o imagine proasta

Poate fi vorba despre orice, de la a se comporta ca si cum ai fi fosta iubita nebuna pana la a face aluzii nepotrivite despre tine in fata prietenilor comuni, dar niciodata sa spuna ceva de bine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.