10 semne ca partenerul tau are nesigurante majore cu privire la relatia voastra

1
De Alice Moisescu
20 ian. 2019

Sentimentul de nesiguranta este intotdeauna neplacut. Iar atunci cand vine vorba de cuplu, acesta atrage dupa sine probleme neasteptate.

Nesiguranta este o urmare a lipsei de comunicare, incredere si sinceritate. Si iata cum deja nu doar unul, ci trei ingrediente lipsesc cu desavarsire.

Astazi o se dezbatem acest subiect raportandu-ne la omul de langa noi. Care sunt cele mai des intalnite semnale care arata ca partenerul tau are nesigurante majore in relatia voastra de cuplu? Si cum se manifesta acestea?

1. Nu are hobby-uri, pasiuni sau prieteni cu care sa isi petreaca timpul in afara relatiei

Daca singurul sau refugiu este munca, iar dupa munca esti tu… acesta poate fi un semnal de alarma. De ce nu are prieteni? Ar trebuie sa te ingrijoreze. Poate pentru ca si ei, la randul lor, si-au pierdut in timp interesul si energia?

2. Crede ca nu ai trecut peste relatia anterioara

Nu conteaza ce relatii de cuplu ai avut inaintea lui. Poate s-au terminat in mod amiabil. Insa el vrea sa stie TOTUL. Si nu intelege cum de ai putut ramane prietena cu un fost partener. Va gandi ca sigur mai ai sentimente pentru el…

3. Intensitatea sentimentelor sale e ingrijoratoare

Trebuie sa  fie minunat cand partenerul de cuplu te iubeste atat de mult. Dar parca te simti un pic coplesita. Atunci cand in locul iubirii se instaleaza, de fapt, obsesia, este cazul sa intelegi ca ai de-a face cu un barbat nesigur.

4. Are nevoie in mod permanent sa ii confirmi ce simti pentru el

Daca ai o zi mai proasta sau pur si simplu nu ai starea necesara, nu il mai iubesti. Nu mai esti interesata de el. De relatia voastra. Iar de aici pana la dispute sau la drame… va fi un singur pas.

5. Este extrem de posesiv

Daca un barbat iti arunca o privire, te cuprinde in brate instant. Te alinta, te saruta, te mangaie non-stop. De fapt, mesajul este… „imi apartii”.

6. Te santajeaza in mod constant

Oricand veti avea o disputa de cuplu, iti va spune ca se desparte de tine si ca nu esti suficient de buna pentru el. Este, de fapt, o forma de santaj emotional. Barbatii nesiguri pe ei sunt experti in manipulare. Vor incerca sa iti controleze existenta si sa te faca sa te indoiesti de tine.

7. Se plange mereu de relatiile anterioare

Toate experientele sale din trecut s-au terminat astfel: partenerele fie l-au parasit, fie l-au inselat. Niciuna dintre ele nu l-a iubit realmente si nu l-au luat in serios… fapt ce ar trebui sa te ingrijoreze. El de fapt se victimizeaza, cauta atentie, vrea sa fie centrul universului.

8. Te verifica

Daca s-ar putea sa  stie tot ce faci, cand faci, cum faci… ar fi excelent! De ce? Pentru ca ii este mereu teama ca tu iti poti petrece zilele cu alti barbati.

Va folosi de asemenea si retelele de socializare ca sa vada mai exact cu cine iesi la cafea, cu cine iti petreci timpul in lipsa lui, sa se asigure ca nu minti sau nu ii ascunzi lucruri.

9. Te banuieste mereu ca il inseli

Daca nu ii raspunzi la un telefon, la SMS sau daca i se pare lui ca te preocupi mai mult de tine, de aspectul tau… inseamna ca o faci pentru altcineva, nu pentru el.

10. Fericirea lui depinde de tine

Daca nu stati zilnic impreuna, va crede ca nu mai esti interesata. Sau ca exista altcineva in viata ta. Daca ai si alte prioritati, iti va reprosa ca nu iti pasa de el si de relatia voastra.

Foto: Shutterstock.com