4 semne ca se pregateste sa dispara

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2020

V-ati conectat pe o aplicatie de dating si pare ca aveti multe lucruri in comun.

Stabiliti o prima intalnire cand lucrurile iau o turnura bizara. Daca recunosti aceste patru semne inseamna ca se pregateste sa dispara.

1. Apelurile telefonice se transforma in sms-uri.

Parca spusese ca prefera sa vorbeasca cu tine la telefon, nu-i asa, decat sa tasteze la nesfarsit. Dupa cateva conversatii care tie ti se par interesante si promitatoare, sunetul soneriei telefonului tau mobil este in locuit de cel al mesajelor text (sper ca nu te-ai grabit sa ii aloci un ton personalizat).

2. Primesti doar sms de buna dimineata.

Frecventa momentelor in care te contacteaza scade ca un rau lovit de o seceta puternica. Daca inainte doar te gandeai la el si primeai un mesaj, de parca ati fi comunicat telepatic, acum abia iti trimite un buna dimineata si nu se mai oboseste sa scrie inca ceva ca raspuns la mesajul tau. Acesta este momentul in care este bine sa eviti sa initiezi tu continuarea dialogului, punandu-i intrebari si sa ii lasi lui loc de manevra. Cel mai sigur, atentia lui se indreapta catre o alta potentiala partenera sau potentiale, dar cum nu este sigur inca de nimic, te tine si pe tine calda caci a venit primavara, nu-i asa?

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.