12 semne ca trebuie sa ii dai papucii

1
De Cristina Tudor
31 dec. 2018

Ce e de facut atunci cand relatia de cuplu scartaie din toti rarunchii iar tu se simti secata de energie? Uneori, merita sa ii dai o sansa si sa faci lucrurile sa mearga. Alteori, este mai bine sa faci Revelionul impreuna cu o prietena si sa lasi in urma ceea ce nu mai foloseste.

Iata douasprezece semne ca este momentul sa iei aceasta decizie.

1. Nu te respecta

Respectul vine in mai multe forme, dar daca cineva te respecta, o face in toate privintele, nu doar pe alocuri. Cineva caruia nu ii pasa de opiniile, dorintele, emotiile sau deciziile tale nu te merita.

2. Nu investeste nimic in relatie.

Sa fii cu cineva care doar primeste tot ce ai tu de oferit, fara sa nu miste un deget, nu este cea mai buna alegere pentru tine. Si asta pentru ca esti singura in relatie.

3. Nu isi arata sentimentele

Construirea unei relatii sanatoase inseamna ca te conectezi cu cineva fizic, emotional, spiritual si mental. Daca nu este cinstit in privinta sentimentele lui, ascunde de tine o mare parte din el insusi.

4. Incearca sa-ti controleze viata

Daca partenerul tau iti spune ce sa faci, cand sa iesi si cum sa iti organizezi programul zilnic, esti sclava lor. Chiar vrei asta?

5. Nu-si asuma nicio responsabilitate

Sa fii responsabil inseamna sa faci ceea ce este nevoie pentru relatie si sa iti respecti deciziile. Daca evita sa fie responsabil, lasa toata povara pe umerii tai.

6. Te descurajeaza

Partenerul tau este cineva care ar trebui sa te ajute sa crezi in cea mai buna versiune a ta, sa fie de partea ta si nicidecum sa te descurajeze.

7. E negativ tot timpul

Un partener care este intotdeauna negativ si toxic te seaca de energie si iti scade vibratia.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com