3 semne ca v-ati iubit intr-o viata anterioara

1
De Cristina Tudor
12 iun. 2021

Crezi uneori ca te-ai indragostit de o persoana pe care ai iubit-o si intr-o viata anterioara? Aceste 3 semne iti pot confirma!

Daca ai intalnit pe cineva si intre voi s-a creat instantaneu o chimie, s-ar putea sa te intrebi daca ti-ai gasit sufletul pereche. Cu toate acestea, ar putea fi o relatie karmica din viata ta anterioara!

Poate te intalnesti cu cineva cu care te simti atat de conectat si familiar si cu care ai creat o legatura atat de profunda si puternica inca de la prima intalnire, incat depaseste orice ratiune.

Chiar daca nu este momentul si locul potrivit pentru o relatie, simti lucruri complet surprinzatoare. Cumva, stii ca ai mai fost impreuna cu aceasta persoana, dar nu exista nicio modalitate de a afla sigur.

Care sunt semnele ca v-ati iubit intr-o viata anterioara?

Reincarnarea este o credinta spirituala straveche. Cum am putea sti sigur ca se aplica vietii noastre amoroase? In realitate, oamenii pot crea convingeri despre un subiect complex ca acesta doar din experienta personala directa. Aceasta este calatoria personala a spiritualitatii.

Deci, ce se intampla atunci cand o legatura din trecut este readusa la viata printr-o relatie de dragoste?

Aceasta persoana iti pare extrem de familiara

Ceea ce este atat de fascinant la o noua relatie de acest gen este ca persoana respectiva iti pare extrem de familiara. Cum se poate intampla acest lucru daca abia ai intalnit-o?

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.