3 semne clare ca cineva iti duce dorul (si ca se gandeste non-stop la tine)

1
De Cristina Tudor
10 mart. 2021

Iubirea are moduri foarte ciudate de a lupta impotriva barierelor timpului si spatiului.

Iubirea este unul dintre cele mai misterioase si puternice sentimente din Univers. Pe buna dreptate, de foarte multe ori dragostea iti da aripi, te schimba, te transforma, te copleseste, te face sa vezi viata altfel, te modeleaza, te bucura si te face sa traiesti cu adevarat.

Distanta si timpul se lupta sa stinga flacara iubirii insa, indiferent de ce se intampla, aceasta continua sa existe atunci cand este reala, pura, sincera, matura.

Ne iubim prietenii, partenerii, familiile. Iubim oamenii pentru ceea ce sunt. Si continuam sa ii iubim chiar si atunci cand nu mai sunt in vietile noastre.

Iata care sunt cele 3 semne clare ca unei persoane ii este dor de tine:

1. Apare in visele tale

Visele se petrec in plan spiritual. Lucruri inexplicabile ajung sa se intample in acest taram – unul dintre cele mai importante: sufletul persoanei careia ii este dor de tine ajunge sa te contacteze. Acesta ajunge pe taramul viselor si se manifesta ca viziuni/ amintiri dragi si speciale.

Sentimentele pe care le experimentezi in timpul viselor sunt pozitive, pline de iubire – insa, in acelasi timp, pot fi unele sfasietoare, dureroase. La urma urmei, nu este realitate, ci un vis trecator care te trezeste la realitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.