10 sfaturi de viata care vor schimba modul in care alegi sa traiesti urmatorii ani din viata ta

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2021

Cu cat porti mai multa manie cu privire la trecut in inima ta cu atat esti mai putin capabila sa iubesti prezentul.

Si aminteste-ti ca a lasa trecutul in spate nu inseamna a uita – este legat de intelepciunea si puterea de a imbratisa prezentul.

1. Uneori trebuie sa spui „Nu” lucrurilor bune pentru a putea spune „Da” lucrurilor cu adevarat importante. Nu poti face totul. Fii atenta si alege cu intelepciune.

2. Cel mai frumos cadou pe care il poti oferi cuiva este atentia ta deplina. Doar fii prezenta si fii atenta la lucrurile marunte.

3. Invata sa apreciezi micile momente. Exista putine bucurii in viata care egaleaza o conversatie buna, o plimbare frumoasa, o imbratisare data din suflet, un zambet adevarat.

4. Ingrijorarea este cel mai mare dusman al momentului prezent. Nu face nimic altceva decat sa iti fure bucuria si sa te tina foarte ocupata fara sa te ajute in vreun fel.

5. Problema este rareori adevarata problema. Problema este adesea cantitatea incredibila de timp pe care o petreci facandu-ti griji si aplificand tot ce se intampla. Da drumul gandurilor tale si invata sa fii libera.

6. Cu cat porti mai multa manie cu privire la trecut in inima ta cu atat esti mai putin capabila sa iubesti prezentul. Si aminteste-ti ca a lasa trecutul in spate nu inseamna a uita – este legat de intelepciunea si puterea de a imbratisa prezentul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.