8 simptome ascunse ale anxietatii

1
De Cristina Tudor
17 nov. 2018

Sa suferi de anxietate nu este o rusine. Sa suferi de anxietate si sa nu faci nimic in privinta asta inseamna ca te preocupa mai putin confortul tau psihic si ca preferi sa imbratisezi rolul de victima.

Sufar de anxietate de mai bine de doi ani de zile. Am perioade in care pare ca totul a trecut si perioade lungi in care parca ating apogeul anxietatii, mai exact, depresia. Nu mi-a fost si nici acum nu imi este usor sa traiesc cu ea, dar am invatat de-a lungul anilor sa o iau in brate si sa dansez cu ea.

Ce-mi place mai mult la anxietate, daca pot spune asa, este ca ma forteaza sa lucrez cu mine. Cine nu se complace in rolul de victima ajunge sa faca lucruri minunate cu propria persoana si are toate sansele sa se transforme in cea mai buna versiune a sa, in persoana la care a visat intotdeauna sa fie.

Dar ca sa ajungi sa faci ce e bine pentru tine, trebuie in primul rand sa afli daca simptomele pe care le ai sunt ale anxietatii si mai apoi sa accepti ca ceva se intampla cu tine. Despre simptome am vorbit si in alte materiale, insa acestea par sa nu se termine niciodata, asa ca am revenit astazi cu alte 8 simptome ascunse ale anxietatii.

Simptome ale anxietatii

1. Te simti incapabila si ti-e frica sa vorbesti.

2. Te temi constant ca o sa pari prostuta in fata celorlalti.

3. Te stresezi mereu cu privire la cuvintele pe care trebuie sa le folosesti.

4. Esti in alerta pentru ca nu te ridici la nivelul asteptarilor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com