Te intrebi des care e scopul tau in viata si nu gasesti raspuns? Cum sa ai parte de o „trezire spirituala”

1
De Irina Constantin
16 sept. 2020

Simti ca lucrurile nu se leaga si totul ti se pare din ce in ce mai complicat?

Daca te tot intrebi, de ceva timp, care este scopul tau in viata, s-ar putea sa nu fii dezorientata, ci sa ai parte de o experienta complexa, mai presus de cuvinte. Da, ai auzit bine.

De multe ori, trezirea spirituala se manifesta prin stari de confuzie, agitatie sau frustrare. Acestea sunt survenite tocmai din faptul ca ai inceput sa privesti lumea intr-un mod diferit.

Trezirea spirituala se intampla. Iata cum o recunosti!

Pasul 1: Intunericul

Daca te simti extrem de confuza si intrebarea „ce scop are viata?” se afla tot mai des pe buzele tale, probabil ca te afli in aceasta faza. De multe ori, pasul 1 din trezirea spirituala se simte ca o frustrare constanta, aparuta fara un motiv anume. Multe persoane chiar experimenteaza stari de disperare si sentimentul ca nimic, niciodata, nu va putea rezolva aceasta problema invizibila.

Secretul pentru a depasi aceasta perioada dificila este de a-ti pastra speranta ca totul are un sens. Chiar si atunci cand el nu este vizibil de la bun inceput. Nu incerca sa gasesti raspunsuri cat mai repede, caci ele vor aparea ceva mai tarziu. Mai exact, in faza a treia. Pana atunci…

Tu stii cine esti? De ce e important sa te descoperi

Pasul 2: Izolarea

La un moment dat, vei simti ca lucrurile incep sa se lege. Inca nu te vei simti usurata, caci realizarile pe care le vei avea vor fi, de multe ori, dureroase sau neplacute.

Cand ajungi la al doilea pas din trezirea spirituala, vei dori sa petreci tot mai mult timp singura, pentru a putea sa dezlegi niste mistere si sa procesezi schimbarile pe care le simti tot mai accentuate.

Este posibil sa nu mai simti nevoia sa iesi in oras cu prietenii atat de des, iar discutiile de complezenta vor parea de-a dreptul inutile. Este OK, imbratiseaza acest lucru!

Pasul 3: Renasterea

Faza a treia a trezirii va veni atunci cand vei incepe nu doar sa observi problemele adanc ingropate, ci sa sapi cu mainile goale si sa lucrezi cu tine si traumele tale. Acest pas va veni la pachet cu multa munca personala, cu eforturi sustinute, dar si cu un inceput de multumire.

In drumul tau spre evolutie, este posibil sa pierzi cateva persoane, care nu se vor alinia cu noua ta versiune. Este in regula, nu trebuie sa te sperii. Treptat, te vei inconjura cu oameni pe aceeasi vibratie, pe care nu iti va veni sa crezi ca ii cunosti!

Pasul 4: Noul eu creat

Probabil ca, in aceasta faza, te vei simti mult mai usoara, iar pasii 1 si 2 vor capata un cu totul alt sens pentru tine. Vei realiza ca toata suferinta si toate starile schimbatoare nu au facut decat sa te ajute sa evoluezi.

In acest punct, vei sti ca tu esti cea care iti poate schimba viata, tu esti stapana deciziilor tale si doar tu te poti ridica atunci cand cazi. Te vei simti puternica, iar acest lucru va fi observat cu usurinta si de cei din jur!

Foto: Unsplash.com