Tine minte: nu vei fi niciodata suficient de buna pentru persoana gresita

1
De Cristina Tudor
23 oct. 2020

Daca esti cu persoana gresita, aceasta nu te va aprecia niciodata la adevarata ta valoare.

Nu va fi recunoscatoare pentru tot ce ai facut, faci si continui sa faci pentru ea. Nu va fi fericita cu adevarat langa tine… si nici tu nu vei fi alaturi de ea.

Cand ne indragostim, avem tendinta de a avea incredere deplina in cealalta persoana. Stim ca trebuie sa lucram la noi si sa facem tot posibilul pentru a fi suficient de buni pentru cei cu care suntem. Insa, in procesul de a ne imbunatati pentru altcineva, uitam adesea (sau, si mai rau, suntem orbi) sa verificam daca cealalta persoana face acelasi lucru pentru noi si, cel mai important, daca este potrivita pentru noi.

Partenerul de cuplu recunoaste si apreciaza cu adevarat faptul ca duci o lupta continua de a deveni cea mai buna versiune a ta? Problema este ca nu vei fi niciodata suficient de buna pentru multe persoane – vestea buna de aici este ca acele persoane sunt persoane gresite pentru tine.

Tindem sa ne iertam partenerii pentru prea multe greseli facute, iar una dintre cele mai des intalnite greseli la cupluri este neglijarea. Credem ca ar putea fi ocupati sau ca au lucruri importante de facut – adevarul este altul: ei aleg in mod intentionat sa ne neglijeze.

Daca esti cu persoana gresita, aceasta nu te va aprecia niciodata la adevarata ta valoare. Nu va fi recunoscatoare pentru tot ce ai facut, faci si continui sa faci pentru ea. Nu va fi fericita cu adevarat langa tine… si nici tu nu vei fi alaturi de ea. Relatia nu este menita sa fie si atunci cand o fortezi, doar te ranesti. Iti faci rau singura incercand sa salvezi ceva ce nu iti este destinat. Iti continui suferinta care nu este deloc necesara.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.