3 calitati irezistibile care nu au legatura cu fizicul si care te vor ajuta sa cuceresti pe oricine

1
De Alice Moisescu
22 oct. 2018

Daca ar fi sa ne bazam exclusiv pe fizic in atragerea unui partener, cel mai probabil relatiile ar ramane blocate la un nivel superficial si ar esua lamentabil.

Asadar, oricat de multe atuuri fizice ai avea, acestea nu sunt de ajuns pentru a pastra pe cineva langa tine.

Sociologii confirma faptul ca atractia este guvernata si de alte legi decat cele fizice.

E adevarat ca industria produselor de beauty este din ce in ce mai infloritoare, insa eu vreau sa-ti vorbesc despre cele 3 calitati care te ajuta sa ajungi la inima oricui fara sa ai nevoie de machiaj.

Umorul

Se pare ca una dintre cele mai apreciate trasaturi ramane umorul. Cine nu se simte bine in preajma unei persoane relaxate, zambitoare, cu replici haioase?

Studiile demonstreaza ca atat barbatii, cat si femeile prefera relatiile pe termen lung alaturi de parteneri cu care pot rade oricand, oriunde.

Farmecul personal

Cu totii stim deja ca exista anumite persoane capabile sa capteze atentia celor din jur atunci cand povestesc chiar si cel mai banal lucru. Au carisma si talent in a relata anumite evenimente, iar daca au si umor… sunt deja castigati. Toti ochii vor fi atintiti asupra lor.

Cand vine vorba de barbati, talentul de povestitor este considerat un atu de catre femeile in cautarea unei relatii de durata. Dar viceversa? Nu chiar. Barbatii se tem de femeile care „vorbesc prea mult”, gasindu-le pe acestea obositoare.

Empatia

Un barbat care poseda aceasta calitate te ajuta sa te integrezi mai repede, iti ofera atentia necesara pentru a initia la randul tau contacte si, drept rezultat, devine mai atragator pentru toti cei cu care interactioneaza.

Pentru o femeie, abilitatea de a se simti in largul ei in grupuri demonstreaza siguranta de sine, relaxare si incredere in propria persoana. Trasaturi, de altfel, importante.

De retinut ca atractia nu se rezuma, asadar, la cateva trasaturi fizice pe care putem sau nu sa le avem.

Ea depaseste granitele exteriorului si este generata de trasaturi pe care le putem cultiva. Depinde de fiecare cum stie sa isi fructifice atuurile.

Foto: Shutterstock.com