Uneori, oamenii care te ranesc cel mai tare sunt cei care te ajuta sa cresti cel mai mult

1
De Cristina Tudor
2 sept. 2020

Priveste altfel lucrurile si iti vei da seama cat esti de puternica.

Uneori Universul ne invata cateva lectii dureroase, insa extrem de importante. Unele sunt despre iubire, altele sunt despre despartire, altele doar pentru a ne ajuta pe noi sa conectam punctele astfel incat sa ne dam seama de anumite lucruri.

Printre multe lectii se numara si perspectiva si atitudinea noastra fata de oamenii care intra si ies din viata noastra. Cu totii avem acel grup de oameni care ne-au impactat intr-un fel sau altul, care au venit si au batut la usa sufletului nostru, cu care am petrecut timp minunat, insa care au plecat in cel mai ciudat si mai dificil mod posibil, zdruncinandu-ne sufletul si facandu-ne sa ne intrebam cu ce le-am gresit de ne-au ranit intr-un asemenea hal.

Nu tine in viata ta oamenii care nu trebuie sa ramana

Sunt oameni care vin in viata ta doar pentru o anumita perioada de timp: cateva clipe, cateva zile, cateva luni sau chiar cativa ani. Scopul acestora este sa te invete lectii importante, sa fie parte din procesul tau de crestere si, imediat ce isi incheie misiunea, sa continue mai departe pe drumul lor.

Si, oricat de mult ai incerca sa iti protejezi inima de astfel de oameni, viata nu iti va permite – pentru ca nu ai de unde sa stii care este motivul pentru care aceste persoane ajung pe drumul tau. Si nici nu stii daca sunt aici pentru o scurta perioada de timp sau pentru a ramane definitiv.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.