Universul te iubeste, trebuie doar sa ai rabdare

1
De Cristina Tudor
8 iul. 2019

Viata este frumoasa daca avem incredere in Univers. Trebuie doar sa avem rabdare si sa privim partea plina a paharului.

Chiar si in cele mai dificile momente trebuie sa gasim ceva frumos de care sa ne agatam inima.

Acest mesaj este pentru tine, suflet frumos ce ai fost ranit. Acest mesaj este pentru tine, om cu inima buna care ai fost pus la pamant de un milion de ori.

Acest mesaj este pentru toti cei care isi pierd somnul pentru ca au prea multe ganduri care le alearga prin minte. Acest mesaj este pentru cei care nu cred niciodata in basme si in finaluri fericite. Acest mesaj este pentru cei care au fost dezamagiti. Acest mesaj este pentru cei care nu pot renunta la trecut.

ACEST MESAJ ESTE PENTRU TINE.

Trebuie sa te iubesti mai intai pe tine pentru a iubi pentru altcineva. Trebuie sa inveti sa ai incredere mai intai in tine pentru ca mai tarziu sa poti avea incredere in altcineva. Trebuie sa inveti sa renunti la trecut si sa te concentrezi asupra prezentului.

Universul te iubeste, trebuie doar sa ai rabdare.

Trebuie sa fii puternica.

Inainte de a putea sa renunt la ceea ce credeam ca este real, am trecut prin toata durerea… dar am ascuns-o cu un zambet. Am repetat aceleasi greseli vechi pe care mi-am promis ca nu le voi face din nou. Mi-am pierdut prietenii, dragostea, increderea si rabdarea de-a lungul timpului. Dar am invatat ceva… Am invatat sa nu am incredere in toti oamenii pe care ii intalnesc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.