Vrei sa fii fericita? Conecteaza-te cu inteligenta inimii

1
De Cristina Tudor
23 feb. 2020

Cel mai scurt si mai usor drum catre implinirea viselor tale trece prin inima ta.

Doar acolo gasesti raspunsurile corecte si busola perfect calibrata care sa te duca spre ceea ce iti doresti, spre scopul tau in viata. Din ce in ce ami multi oameni aleg sa isi stabileasca o coexiune intre inima si minte pentru a-si exprima intregul potential.

Altfel, despre inima
Inima are mai multe fibre care duc la creier decat creierul catre inima ceea ce faciliteaza comunicarea in inima. Inima fatului incepe sa bata inainte de formarea creierului. Oamenii isi formeaza mai intai creierul emotional si abia apoi pe cel rational.

Cunoscutul autor Gregg Bradden vorbeste despre sistemul nervos complex independent al inimii, cunoscut sub numele de „creierul inimii”.

Inima poate crea coerenta in organism prin ritmul sau. Campul electromagnetic al inimii este mai mare decat cel al creierului si poate fi detectat de la cativa metri distanta. Contrar zicalei ”ia decizii cu mintea, nu cu inima”, inima are intelepciune. Doar aceasta ne poate ajuta sa luam cele mai bune decizii pentru noi, cele care sunt guvernate de sinele nostru cel mai inalt. Gregg Braden sugereaza urmatoarele sfaturi pentru a accesa inteligenta inimii.

Cum te conectezi cu inteligenta inimii

Primul pas este acela de a-ti concentra atentia asupra inimii cu intentia de a te conecta cu inteligenta ei. Respira lent si si controlat pentru a dobandi o stare de pace interioara, de a-ti calma mintea si a-ti face gandurile sa taca.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.