Vrei sa stii daca te iubeste? Fii atenta la cum te tine de mana

1
De Cristina Tudor
5 feb. 2020

Felul in care partenerul tau te atinge si cat de des te atinge este expresia reala a sentimentelor sale.

Corpul nostru si gesturile noastre spun mai mult decat cuvintele noastre. Este suficient sa privim cu atentie in jur pentru a descifra o multime de lucruri despre oamenii din jur. Felul in care partenerul tau te atinge si cat de des te atinge este expresia reala a sentimentelor sale. Nici felul in care te tine de mana nu face exceptie. Iata cinci dintre cele mai des intalnite feluri in care cuplurile se tin de mana si ce spun despre relatia voastra.

1. Degetele lui se strecoara printre ale tale

Acesta este stilul Printul Harry si Meghan Markle si semnifica faptul ca amandoi va doriti o legatura mai profunda. Degetele spun ca vreti sa va apropiati mai mult unui de celalalt. Atunci cand amandoi vreti sa va tineti de mana astel e un semn sa sunteti pe aceeasi lungime de unda si ca doriti sa aveti o conexiune puternica.

2. O strangere de mana lejera

Este caracteristica inceputului de relatie atunci cand cei doi nu se cunosc foarte bine si sunt precauti. Este o atingere placuta, dar in acelasi timp subtila si mai prudenta. Persoana cae intinde prima mana, exprima dorinta de legatura fizica. Si, in unele cazuri, partenerul tau tine sa le semnaleze celor din jur lor ca esti „luata”.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.