3 machiaje de toamna pe care le poti face in 5 minute

1
De Teodora Tirca
21 aug. 2018

Iti recomand sa faci tranzitia de frumusete catre noul sezon cu aceste machiaje de toamna de efect, pe care le poti realiza chiar si in zilele in care n-ai auzit alarma!

Vestea buna e ca tendintele de frumusete pentru toamna 2018 pun accentul pe creativitate minimalista, asa ca nu-ti va fi greu sa recreezi chiar si look-uri de pe podium.

1. Monocromatic

Profita de bronzul cu care te-a binecuvantat vara (daca ai si pistrui, te invidiem) si creeaza acest look monocromatic, care se foloseste de aramiul natural al pielii pentru a reda farmecul simplitatii sofisticate.

Foloseste o pensula medie pentru a aplica un fard bej piersiciu cu textura mata pe toata pleoapa, accentuand usor coltul extern al ochilor si pliul pleoapei. Evidentiaza linia inferioara a genelor cu aceeasi nuanta. Adauga bronzer sau blush piersiciu pe pometi, folosind o pensula stufoasa pentru un look natural. Rujul nude va completa perfect acest machiaj relaxat, iar mascara este optionala.

Bring on summer! The absolutely gorgeous @mariangelabonanni in the new @rodinoliolusso x @drawbertson Mermaid Collection Luxury Illuminating Liquid, Illuminating Powder and Lip Oil. The color on her eyelids and cheeks is @victoriabeckham @esteelauder Cheek Creme.

A post shared by BEAUTY IS BORING 💋 (@beautyisboring_) on

2. Cu accent pe buze

Cel mai simplu mod de a crea un machiaj sofisticat rapid este sa te bazezi pe un ruj intr-o nuanta puternica. Aplica un fard auriu pe pleoape, inclusiv in coltul intern al ochilor, accentueaza privirea cu un strat generos de mascara, insistand asupra genelor din coltul extern al ochiului, apoi aplica pe buze un ruj rosu sau fuchsia, in functie de ce te avantajeaza mai mult. Poti folosi un pic de ruj si pe pometi, pentru a „lega” look-ul si pentru a obtine acel efect satinat atat de modern.

3. Ochi statement

Daca vorbim despre machiaje de toamna, vorbim neaparat despre verde olive. Iar tu il poti folosi pentru a-ti accentua privirea fara efort. Aplica un fard in aceasta nuanta pe toata pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, adauga mascara, un blush roz diafan si gloss transparent. Verdele olive se potriveste de minune ochilor caprui, dar este suficient de versatil incat sa poata fi purtat pe pleoape de oricine, cu mici modificari de nuanta. De exemplu, daca ai ochi verzi sau albastri, opteaza pentru o varianta mai aurie a acestei culori.

Foto: Instagram – Jessica Clements