8 tunsori care te intineresc

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2020

Orice femeie poate parea mai fresh si mai sexy cu tunsoarea potrivita.

Daca esti in cautare de tunsori care te intineresc, iata cateva idei din care sa te inspiri:

Top tunsori care te intineresc

Tunsorile pana la umar avantajeaza pe toata lumea, indiferent de varsta

Daca ai un par sanatos, care creste destul de repede, ai putea incerca sa il tunzi pana la umeri. Este un look fresh, care te face sa pari mai tanara. Este o tunsoare recomanda pentru orice femeie si nu tine cont de varsta. Parul tuns pana la umeri poate fi stilizat in bucle lejere sau poate fi purtat drept. Va arata grozav in ambele situatii, lungimea e cea care conteaza. Avantajul la aceasta tunsoare pana la umeri este ca poate fi aranjata in foarte multe feluri.

Tunsoarea bob, cu bucle lejere

In cazul in care cauti tunsori care te intineresc, cu bobul nu dai gres. Important este sa alegi forma potrivita pentru tine. Este o tunsoare versatila, ce ofera parului volum: fi purtata cu breton sau fara, asimetric sau filat. Pentru un look mai cool, poti incerca varianta cu bucle lejere, puse in valoare de niste suvite discrete.

Tunsoarea bob dezordonat

Un bob dezordonat poate intineri pe oricine. Este o tunsoare ceva mai indrazneata decat celelalte tipuri de bob, mai clasice, insa si efectul este mai spectaculos. Te poate face sa pari mai rebela si mai sexy.

Tunsoarea bob lung / Lob

Aceasta tunsoare este ideala pentru orice tip de par, indiferent de forma, culoare sau textura. Bobul lung este o tunsoare care aproape ca nu se demodeaza niciodata. Vestea buna este ca poate fi foarte usor de adaptat fiecarei fizionomii. Stilistul va alege, in functie de forma fetei tale, un lob asimetric, unul filat, un lob in forma de A sau un lob cu breton.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/Olivia Culpo