Acest truc simplu te va ajuta sa-ti dai seama daca-ti va sta bine cu parul scurt

parul scurt
1
De Roxana Dobrita
15 feb. 2019

„Oare-mi va sta bine cu parul scurt?” e intrebarea universal-valabila pe care si-a pus-o orice femeie macar o data in viata, probabil dupa ce a vazut poze cu Emma Watson sau Victoria Beckham circa 2008.

Ei bine, aceasta intrebare are in sfarsit raspuns – si nu trebuie sa-ti tai pletele ca sa-l afli. Intr-un articol publicat in Cosmopolitan UK, Giles Robinson, hairstylist John Frieda Salons si international training director pentru Color Wow, a gasit o formula care te poate ajuta sa-ti dai seama daca o tunsoare scurta iti va flata trasaturile unice ale fetei.

„John Frieda a studiat fetele si a descoperit ca unghiul maxilarului poate determina daca-ti va sta bine cu parul lung sau scurt”, a povestit Giles in interviul pentru Cosmopolitan UK.

27 tunsori si coafuri pentru fata patrata

Iata ce trebuie sa faci:

Pune un creion sau un pix sub barbie, in pozitie orizontala, apoi pune o linie sub ureche, vertical. Masoara inaltimea intersectiei dintre creion si linie. Mai putin de 5.7cm? Tunde-te fara grija? Mai mult? Parul lung e optiunea mai buna pentru tine.

Cele mai cool tunsori care se poarta in 2019 (bonus: 2 coafuri sexy!)

Evident – ca in cazul tuturor regulilor de frumusete – mai sunt si exceptii. Si pana la urma, ar trebui sa alegi tunsoare care-ti da incredere in tine, fie ca e scurta sau nu.

Dar daca ti-ai tot pus aceasta intrebare in ultima vreme, acest truc iti poate da increderea de care ai nevoie pentru a apela la foarfeca.

Iar daca ai nevoie de un pic de inspiratie in alegerea tunsorii scurte, gasesti in galeria de mai jos variante sexy si cool – tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi preferata, fie ca mergi pe ceva radical (precum varianta aleasa de Cara Delevingne) sau pe o tunsoare mediu scurta (precum cea pentru care a optat Margot Robbie)

5 tunsori care te intineresc cu 10 ani

Foto: Getty Images, Instagram