Blush-uri in tonuri de vara: cum sa faceti cumparaturi pentru sezonul cald

1
De Maria-Anca Zarnescu
20 iul. 2018

Blushurile aduc un plus de prospetime in machiaj, asa ca sunt produsele potrivite pentru orice sezon si orice ocazie, mai ales atunci cand optati pentru nuanta adecvata.

Sezonul acesta se poarta culorile vii, feminine si cat mai aproape de un efect natural. V-am pregatit cateva sugestii de blushuri in tonuri de vara, pe care sa le puteti asorta la tinutele si machiajul vostru.

Rujul poate sa fie o arma a seductiei si un semn al rafinamentului. Mascara va ajuta sa va accentuati privirea si sa va puneti ochii in evidenta, iar blush-ul este potrivit pentru a adauga look-ului un plus de prospetime, dar si un aspect cat mai romantic si feminin.

Nuantele de blush se aleg in functie de tonul pielii, dar si de anotimp. Astfel puteti reusi sa realizati un look armonios si echilibrat. Cu cat produsele sunt mai apropiate de tonul pielii, cu atat vor putea sa va accentueze mai bine trasaturile frumoase.

Blushurile potrivite in functie de tonul pielii, potrivit Allure, s-ar putea imparti astfel:

Pentru un ton deschis al pielii

Sunt recomandate variantele in tonuri de roz trandafiriu, roz inchis sau bronzerele cu particule aurii. Culoarea care se potriveste garantat pe orice ton? Portocaliul piersica. Indiferent de tonul pielii, acesta este ideal si merge chiar in orice sezon.

Recomandari ideale pentru sezonul de vara:

Blush Maxi Blush, Nr. 004, Rimmel London, pret 29, 70 lei

Blush Make Them Blush, Nr. Mirror Mirror, Pretty Vulgar, pret 105 lei

Pentru un ton mediu al pielii

Un mov discret, in combinatie cu tonuri de roz, poate fi potrivit pentru un ton mediu al pielii. Totodata, el trebuie sa fie mat, pentru un aspect cat mai elegant. Un ton mediu de roz pentru un ton mediu al pielii. Astfel, look-ul vostru va capata un plus de prospetime cat mai naturala si mai discreta.

Recomandari ideale pentru sezonul de vara:

Blush Givenchy Prisme Blush No. 07, Wild, Givenchy, pret 207 lei

 

Blush Maxi Blush, Rimmel London, Nr. 005, pret 29,70 lei

Tonul inchis al pielii

Pentru un ton inchis al pielii, pe lista de blushuri in tonuri de vara se afla nuantele de piersica. Totusi, este foarte important sa stiti ce tipuri de nuante de piersica ar trebui sa alegeti. Daca aveti un ton mai inchis al pielii, atunci se recomanda nuante calde de roz si portocaliu piersica.

Pentru un look mult mai romantic, puteti opta pentru o nuanta intensa de trandafiriu. Aceasta va va lumina tenul si ii va conferi un plus de prospetime si vitalitate.

Recomandari ideale pentru sezonul de vara:

Blush Maxi Blush, nr. 001, Rimmel London, pret 29,70 lei

Blush Make Them Blush, , Nr. Blush Sweet Revenge, Pretty Vulgar, pret 105 lei

Foto: Instagram – Nikki Makeup