Ce coafuri se poarta in vara 2020. Cele mai frumoase stiluri

1
De Cristina Tudor
30 mai 2020

Cocurile simple si suvitele subtiri impletite sunt numai cateva dintre trendurile acestui sezon. Descopera ce coafuri se poarta in vara 2020 si cum sa le faci si tu.

Coafuri cu agrafe

Daca pana acum te straduiai sa ascunzi cat mai bine agrafele in cadrul coafurii realizate, inprezent agrafele pot fi puse in valoare, devenind accesorii interesante pentru par. Fixeaza-le sub forma literei X sau realizeaza un sir de agrafe suprapuse. Alege agrafe cu modele deosebite sau pe cele in nuante metalice.

Coafuri cu esarfe

Foloseste o esarfa sau o bandana pentru a adauga un plus de personalitate coafurilor tale. Poti incerca cozile prinse cu esarfe, cocurile realizate cu ajutorul acestora sau poti folosi esarfa pe post pe bentita.

Carare delimitata cu clame

Clamele de tip banda metalica pe care le purtai in copilarie sunt din nou la moda, dar intr-o varianta mult mai eleganta si sofisticata. Foloseste clamele pentru a delimita perfect cararea, de o parte si de cealalta. Este o varianta buna si de a ascunde bretonul, daca il lasi sa creasca.

Impletituri care incadreaza fata

Este extrem de simplu sa-ti faci o astfel de coafura. Pulverizeaza pe par putin spray pentru texturare, strange-l in pumni pentru a obtine volum, apoi impleteste doua suvite subtiri care sa-ti incadreze chipul.

Coafuri cu bentita

Bentitele plusate sunt din nou la moda, putand fi folosite ca accesorii statement pentru coafuri elegante. Alege bentite decorate cu cristale, perle sau tinte pentru un look deosebit.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/babiolesdezoe