Ce culori de par se poarta in toamna 2020. 6 tendinte

1
De Cristina Tudor
22 aug. 2020

Suvitele blonde in tonuri calde, plasate pe un par de culoare inchisa, dar si nuantele de sampanie rose sunt cateva dintre tendintele pentru colorarea parului in acest sezon.

Intr-o perioada in care vizitele la salon sunt cat mai rare cu putinta, cele mai multe femei isi indreapta atentia catre nuante de par si stiluri pentru vopsirea parului care necesita cat mai putina intretinere. Astfel au aparut trenduri care pun accent pe latura practica, dar fara sa reduca partea estetica.

Nuantele ceva mai inchise, cu suvite aurii care sa ofere luminozitate, se anunta un trend major al acestui sezon. Specialistii recomanda nuantele calde in locul celor reci, fiind mai usor de intretinut si oferind in acelasi timp un plus de luminozitate pielii.

„In prezent, recomandarea mea pentru orice client este sa aleaga o culoare de par usor de intretinut, ceea ce inseamna trecerea de la culorile permanente la cele semipermanente, sau baleiaj”, declara pentru popsugar.com colorista Karissa Schaudt. „Acestea sunt usor de intretinut si nu se observa o delimitare clara intre parul vopsit si cel crescut, ceea ce este esential intr-o perioada in care vizitele la salon sunt mai rare”, adauga specialista.

„Anul acesta ne dorim culori care sa faca cu gratie tranzitia la sezonul de toamna, evitand tonurile foarte reci sau artificiale. Sunt cel mai dificil de purtat pe masura ce pielea isi pierde acea stralucire aramie pe care o avem vara. Eu as evita vopselele cu o baza albastra, asa cum sunt tonurile de gri sau de blond cenusiu. Sunt grozave pentru sedinte foto, cu machiajul potrivit, lumina perfecta si editari, dar sunt foarte dificil de purtat pe o piele naturala, fara machiaj”, este de parere coloristul Rex Jimieson.

Iata ce culori de par sunt in tendinte pentru toamna 2020:

Suvite aurii pe o baza naturala

Acest stil imbina suvite de un blond auriu cu unele in tonuri delicate de cupru, avand ca baza parul tau natural. Este foarte usor de intretinut pentru ca parul natural are de obicei un subton cald, sunt de parere specialistii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@chrisweberhair