Cea mai buna coafura pentru tine, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
25 mai 2022

Majoritatea femeilor isi poarta parul in zeci de stiluri diferite. Cu toate acestea, de obicei, exista o coafura sau doua care ti se potrivesc cel mai bine.

Afla care este cea mai buna coafura pentru zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca Berbec, iti place aventura si sa mentii lucrurile interesante. Asta se vede si in coafurile tale, pe care nu ai nicio problema sa le schimbi constant. Cu toate acestea, nu poti rezista parului neted si drept.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu esti genul care sa cheltuie sume mari de bani pe tunsori sau produse de par. Cel mai probabil vei fasi o coafura reprezentativa pentru tine si nu o vei mai schimba ani de zile. Parul pana la umeri este o alegere comuna pentru orice femeie din zodia Taur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iti plac coafurile cochete, dar cel mai probabil iti vei strange parul sus intr-un coc dezordonat. Depinde de zi in cazul tau. Ai tendinta de a trece la o extrema la alta. Fie esti perfect coafata, fie ai o coafura facuta rapid, cu scopul de a ajunge cat mai repede unde ai treaba.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Parul lung este coafura reprezentativa pentru femeile din zodia Rac. Le place ca parul lor sa fie moale si stralucitor, dar cu un minim de produse pentru par. Un strop de fixativ este tot ce ai nevoie pentru a infrunta ziua.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram/@negin_mirsalehi