Acest produs accesibil iti ofera par neted si lucios in cateva secunde

1
De Iulia Claudia Dumitru
15 dec. 2019

Mai stralucitoare, pline de volum si cu o textura sanatoasa – este timpul pentru cele mai chic coafuri pe care le poti obtine usor folosind ceara de definire.

La sfarsit de 2019 vorbim din nou despre moda anilor ’80 si ’90. De data aceasta derivata in alegerea coafurilor si stilurilor de prins parul. Ce legatura are ceara pentru definit parul cu acea perioada? Iti povestim de-a fir a par, mai jos.

Moda anilor ’90 a adus in materie de coafare a parului cateva elemente specifice. De altfel, si in make-up putem recunoaste cateva linii desprinse din acea perioada. Sprancene naturale, rebele, farduri colorate neon pentru ochi si par tapat, foarte voluminos.

Gandeste-te la Tina Turner! Ei, bine, acela era look-ul perioadei. Si daca te apuca anxietatea numai imaginandu-ti ce presupune acest stil, e posibil sa iti doresti o varianta de back-up! Vestea buna e ca avem una! Si una una super eficienta, mai ieftina si mereu actuala, daca e sa ne intrebi pe noi.

Ceara pentru definire iti face parul mai disciplinat, cu un aspect „luxos”

Daca vrei suvite mai matasoase si mai stralucitoare, nu e nevoie sa ai un kilogram de fixativ in par. Spune-le adio produselor care iti fac parul lipicios si „crocant” si care iti incarca si scalpul.

Din fericire, multe branduri de cosmetice au reinventat ceara pentru definit parul. Fixarea este la fel de puternica, insa se pastreaza si textura naturala a parului. Mai mult, am ales cateva tipuri de ceara de par care iti vor conferi extra volum, textura fina si aspect stralucitor, fara ÔÇťcrantzÔÇŁ.

Redken Texturize Wax Blast 10

Redken Texturize Wax Blast 10 sustine coafura si este usor de aplicat. Dureaza mult timp pe par, fixand natural, are un efect mat si confera volum si definire.

Redken Texturize Wax Blast 10, 75 lei

Oyster – Ceara pentru fixare rezistenta

Oyster este o ceara pentru fixare ce dureaza intreaga zi (sau noapte). Cu ea vei obtine un efect demn de podium si un finisaj lucios, dar si texturat.

Oyster – Ceara pentru fixare rezistenta, 97 lei

Ceara de par Profesionala, Red Aqua Hair Gel Wax, Red One

Red One nu doar fixeaza pentru mult timp, dar este imbogatita si cu vitamine. In plus, nu ingrasa, nu ingreuneaza firele de par si se indeparteaza foarte usor.

Red Aqua Hair Gel Wax, Redone, 18 lei

Foto: Instagram/Negin Mirsalehi