15 cele mai bune produse de machiaj ale anului 2018

1
De Teodora Tirca
18 dec. 2018

Daca te intrebi ce merita investitia dintre toate acele produse tentante care ti-au furat privirile in acest an, noi le-am testat pe majoritatea si am selectat doar 15 dintre ele, pentru ca tu sa faci o selectie riguroasa, in functie de propriile nevoi!

Produsele de machiaj sunt preferatele mele dintr-un motiv simplu: imi ofera placere instanta, sunt colorate si vesele, ofera texturi surprinzatoare si ma ajuta sa creez look-uri diferite in fiecare zi, in functie de ocazie sau de starea mea de spirit.

Le-am testat aproape pe toate cele aparute la noi, ba chiar am comandat si online, din strainatate, si am fost incantata sa descopar ca unele produse accesibile mi-au depasit cu mult asteptarile, uneori luandu-le locul celor high-end.

In anul 2018 mi-am descoperit bronzerul preferat, glossul de buze preferat si iluminatorul cremos de care nu ma mai pot desparti.

Eyeshadow mix & match

Pe langa asta, am fost in Rai atunci cand vine vorba despre palete de farduri de pleoape. Aceasta este marea mea slabiciune, iar anul acesta a fost dedicat lor, fara indoiala: combinatii inedite, pasteluri, pigmenti naucitori, sclipici, finish glossy… fardurile de pleoape au fost pur si simplu preferatele mele in acest an, mai ales ca am avut la dispozitie toate acele machiaje apetisante de pe Instagram drept inspiratie.

Glossy baby

Anul 2018 a mai reprezentat pentru mine si intoarcerea buzelor glossy: avand in vedere ca nu sunt fan al texturilor mate pe buze, m-am bucurat sa constat ca glossul atat de trendy in anii de liceu s-a intors in lumina reflectoarelor, mai sclipitor si mai comod de purtat ca niciodata.

Ba mai mult, acestea vin mai nou sub forma unor uleiuri luxuriante de buze: sunt imbogatite cu uleiuri hranitoare si regenerante, insa arata la fel de apetisant precum un gloss obisnuit.

Glow!

Iluminatoarele, in cele mai nebunesti nuante si texturi, au fost inca un item fierbinte in acest an. Cremoase sau metalizate, acestea ocupa un loc special in inima mea (daca pigmentii sunt fini si arata natural in lumina zilei). Nu am purtat nuante neconventionale, precum lila sau galben lamaie, insa cu siguranta am purtat mai mult iluminator decat in alti ani.

Descopera mai jos cele 15 produse de machiaj care au trecut testul in 2018!

Huda Beauty Rose Gold Remastered Palette, 293 lei la Sephora

Foto: Instagram – Rihanna