30 cele mai frumoase tunsori pentru parul lung

1
De Cristina Tudor
6 ian. 2021

Ai asteptat ani la rand ca parul tau sa creasca si sa fie atat de lung pe cat ti-ai dorit.

Cu toate acestea, ai o problema cu care se confrunta numeroase femei care au parul lung: il tii aproape tot timpul prins in coada si nu prea reusesti sa-l pui cu adevarat in valoare.

Pentru ca nu avem timp, suntem mereu pe fuga si nu ne permitem sa ne coafam zi de zi, apelam la cele mai simple modalitati de a prinde parul lung: fie il strangem intr-o coada la spate, o coada inalta sau un coc rasucit.

Motivul pentru care apelezi des la astfel de stiluri poate fi tunsoarea pe care ai ales-o. Chiar daca parul tau este atat de lung pe cat ai vrut, este posibil sa nu arate asa de bine cum ti-ai imaginat din cauza tunsorii. La fel ca si in cazul unei tunsori medii sau scurte, forma pe care o are parul poate face diferenta dintre un look modern, cool si unul care pare invechit si care te imbatraneste.

De exemplu, parul foarte lung, de aceeasi lungime, nu te avantajeaza niciodata. Are un aspect plictisitor si atrage atentia in partea de jos a corpului, ceea ce te face sa pari mai scunda.

Pentru a-ti pune cu adevarat in valoare lungimea parului opteaza pentru tunsori care ii ofera forma si dinamism. De exemplu, tunsorile in scari laterale iti incadreaza chipul si iti pun trasaturile in evidenta. De cativa ani se poarta tunsorile cu varfuri drepte, de tip blunt, care arata excelent in cazul parului lung.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@edenvonweiss