Cele mai sexy 10 parfumuri pentru femei, din toate timpurile

1
De Cristina Tudor
29 apr. 2021

Ce face ca un parfum sa fie sexy? Unele parfumuri au acel ceva care ne face sa ne simtim mult mai atragatoare si sunt considerate feminine si senzuale.

Afla care sunt cele mai sexy parfumuri din toate timpurile.

Simtul mirosului este esential, de aceea parfumurile pe care le porti devin o trasatura definitorie, iar mirosurile pe care le simti sunt adesea un factor important in formarea opiniilor.

Parfumurile evoca emotii puternice in randul oamenilor. Un miros te poate transporta inapoi in trecut, avand capacitatea de a trezi nostalgie, iar un miros reconfortant iti poate aminte de cineva drag sau chiar de „acasa”.

De asemenea, parfumurile pot avea o nota sexuala, putand sa creeze sau sa amplifice atractia. Nu subestima niciodata puterea unui parfum sexy!

De la Chanel la Tom Ford si Robert Piguet, am gasit pentru tine unele dintre cele mai sexy parfumuri din toate timpurile pe care le poti purta pentru a te simti sexy si atragatoare. Iata cateva parfumuri seducatoare pe care sa le incerci:

Chanel Coco Mademoiselle

Parfumurile Chanel sunt considerate clasice, iar Coco Mademoiselle se numara printre parfumurile cu un succes rasunator ale faimoasei case de moda. Este unul dintre cel mai bine vandute parfumuri din toate timpurile, intrand in fiecare an in topul parfumurilor preferate de femeile din intreaga lume. Este un parfum oriental floral foarte sexy, ce imbina note de bergamota, iasomie, mosc si patchouli.

KIEHL’S Musk

Moscul amplifica aromele pe care le aplici si, cel mai important, scoate in evidenta mirosul natural al pielii. Este un parfum foarte sexy, care se poate transforma in parfumul tau semnatura datorita capacitatii de a se adapta pielii tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.