5 cele mai trendy (si fotogenice) lacuri de unghii pentru vara

1
De Teodora Tirca
2 aug. 2021

Lacurile de unghii pentru vara sunt de-a dreptul irezistibile. Daca iti doresti o manichiura simpla, dar de impact, arunca un ochi peste aceste variante chic.

Te-ai saturat de pastelurile eterne si iti doresti o manichiura ceva mai eleganta, insa care ramane fresh si potrivita pentru vara? Exista cateva optiuni versatile la care poti apela, avand certitudinea ca nu vei da gres. Iata care sunt cele mai trendy lacuri de unghii de purtat in vacanta ta de vara:

1. Verde lamaie

Foto: Instagram/@BROWNGIRLHANDS

OPI nuanta Your Zen Garden, 32,50 lei, redus de la 50 lei, sephora.ro

Nu ai cum sa dai gres cu un verde fermecator ca acesta: desi e o nuanta vesela, creeaza un impact elegant si arata minunat in poze, cu orice outfit de vara. In plus, iti va pune bronzul in valoare.

2. Terracotta

Foto: Instagram/@BETINA_GOLDSTEIN

Nuantele caramizii completeaza perfect bronzul de vara, flateaza orice ton al pielii si, fiind neutre, arata bine cu orice tinuta.

Dior Rouge Dior Vernis Summer Dune Limited Edition, 151 lei, notino.ro

3. Alb imaculat

Foto: Instagram/@@ALI_TATE_CUTLER

Contrastul dintre bronz si albul imaculat va fi de-a dreptul fermecator. Avantajul ojei albe e ca arata mereu classy si poate fi purtata cu orice tinuta, la orice ocazie. Alege un alb rece, pentru ca e mai luminos si creeaza mai mult impact.

Essie nuanta Blanc, 44 lei, notino.ro

4. Oranj

Foto: Instagram/ @OLIVEANDJUNE

O nuanta de oja care aminteste de cocktailurile fresh de vara nu va trece neobservata. Oranjul lucios este de impact, insa ramane elegant si stilat, complimentand orice look de vara. Si aceasta nuanta arata bine pe pielea bronzata. Iti recomand un finish lucios si un oranj real, nu unul pastelat.

5 cele mai bune serumuri anti-aging care „tintesc” ridurile de expresie

Dior Vernis Limited Edition, nuanta Mirage, 140 lei, sephora.ro

5. Verde profund

Foto: Instagram/@HARRIETWESTMORELAND

Verdele ce aminteste de umbra padurilor este foarte fresh pentru vara. Iata o nuanta care va surprinde cu adevarat si care va arata extrem de chic in fotografiile tale de vacanta. In plus, este o alegere controversata, care te va face sa te simti unica.

Essie nuanta Off Tropic, 44 lei, notino.ro

Foto: Instagram/@sincerelyjules