Globurile de Aur 2019 – Cele mai frumoase machiaje de pe covorul rosu

1
De Teodora Tirca
7 ian. 2019

Fie ca adori lookurile clasice sau pe cele indraznete, celebritatile care si-au facut aparitia la Globurile de Aur de anul acesta te vor inspira cu siguranta in materie de machiaj!

Cele mai frumoase si talentate femei din lume si-au pus in valoare frumusetea prin farduri de pleoape perlate, diafane, completand lookul cu gene false, sau au preferat sa-si scoata la iveala latura “wild” si creativa, facand alegeri super indraznete, precum fard verde smarald sau gene albastre.

Frumoasa actrita Lupita Nyong’o, de exemplu, a ales un machiaj subtil si glowy, pentru a pune accentul pe gene: make-up artististul ei, Nick Barose, a optat pentru gene false albastre (cu aspect destul de natural, in mod surprinzator) si un creion dermatograf in aceeasi nuanta pe linia inferioara a genelor.

Deoarece a purtat o superba rochie albastra cu detalii verzi metalizate, si Camilla Belle a optat pentru un machiaj puternic al ochilor, alegand un look verde monocromatic: make-up artistul Hung Vanngo a folosit fardul de pleoape Chanel Beauty’s Ombres Multi-Effect Quandra Eyeshadow, nuanta “306 Spendeur et Audace” pentru a obtine acest efect incomparabil.

In galeria de mai jos iti prezentam 16 dintre cele mai frumoase machiaje purtate de celebritatile tale preferate pe covorul rosu al Globurilor de Aur de anul acesta:

Foto: Getty Images