Hairstylistul lui Jennifer Aniston dezvaluie rutina ei de ingrijire a parului

1
De Teodora Tirca
16 feb. 2021

Nu este o exagerare daca spunem ca parul lui Jen este legendar.

De-a lungul carierei sale de trei decenii, actrita a declansat o adevarata nebunie cu tunsorile ei in scari, cu suvitele sarutate de soare si cu acea stralucire inegalabila.

Bineinteles, totul a inceput cu serialul Friends, tunsoarea ei bob devenind in scurt timp „tunsoarea Rachel”, si una dintre cele mai copiate din toate timpurile. In anii ’90, acea tunsoare era ceva nou si a fost creata de nimeni altul decat hairstylistul ei de lunga durata, Chris McMillan, care a ajutat-o pe Aniston sa ajunga la acele layere care ii incadrau perfect chipul si ii puneau in valoare frumusetea intr-un mod super modern.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @friendsfan06

De atunci, McMillan, alaturi de coloristul lui Aniston, Michael Canalé, au colaborat frumos pentru a obtine blondul miere luminos pe care vedeta il poarta si azi, cu mici modificari.

O baza mai inchisa, apoi iluminata de suvite deschise

Asa descrie coloristul ei tehnica pe care a folosit-o pentru a obtine culoarea ei semnatura. Blondul ei sarutat de soare pare simplu, insa exista o multime de detalii de care haistylistul a tinut cont pentru a obtine culoarea perfecta pentru ea. Aniston este in mod natural bruneta, iar el i-a respectat culoarea naturala in timp ce i-a deschis tot mai mult parul. „Am pastrat baza bruneta, insa de-a lungul timpului, puteti vedea ca i-am deschis linia parului, lucru care ii pune in evidenta ochii si tenul cald”, a explicat el.

Elimina reziduurile, apoi rehidrateaza-ti suvitele

Datorita lui McMillan, Aniston ia foarte in serios spalarea parului. Expertul a sfatuit-o sa samponeze de doua ori si sa clateasca bine. O curatare dubla elimina toate acele reziduuri care incarca parul si mentine scalpul curat mai mult timp, spune McMillan. Apoi, expertul recomanda neaparat un balsam hranitor, care rehidrateaza parul dupa o curatare temeinica. „Eu nu cred in ideea ca trebuie sa aplicam balsamul doar pe varfuri. Atunci cand iti hidratezi tenul, nu aplici crema doar pe linia maxilarului, nu? Si parul ar trebui ingrijit la fel de temeinic ca pielea. Are nevoie de hidratare de la radacina pana la varfuri”, explica McMillan. El se asigura ca uniformizeaza produsul pieptanand parul cu un pieptane cu dinti rari, apoi clateste din nou.

Apeleaza la tratamente regulate pentru par si scalp

In fiecare duminica, Aniston face un tratament de conditionare profunda. McMillan ii indeparteaza pielea moarta de pe scalp cu ajutorul unei tehnici de periere pe care o face in salonul lui sau aplica un scrub special pentru scalp. Acest lucru stimuleaza circulatia sangelui in zona, ceea ce ajuta la cresterea si regenerarea parului. Apoi aplica pe toata lungimea parului o masca regeneranta, care hraneste suvitele in profunzime si previne despicarea varfurilor.

Taierea regulata a varfurilor este esentiala

„Frumusetea parului lui Jen se datoreaza in mare parte consecventei. Ea isi respecta ritualurile, ceea ce face ca parul sa ramana sanatos, bogat si lucios. Isi tunde varfurile la fiecare patru saptamani, doar putin, cat sa ajute parul sa se regenereze. Asa eliminam deteriorarea cauzata de aparatele de coafat sau de factorii de mediu”, dezvaluie specialistul.

Foto: Shutterstock.com.