16 manichiuri de primavara care iti vor fura inima

1
De Teodora Tirca
29 mart. 2019

Manichiura ta e un fel de carte de vizita: chiar vorbeste despre tine intr-un sens mai profund decat crezi.

Ne folosim mainile pentru a ne exprima cele mai profunde emotii sau pentru a atinge un om care e aproape de sufletul nostru. De aceea, e important sa rezonezi cu felul in care arata unghiile tale.

Vei iubi trendurile de manichiura propuse de nail artistis primavara aceasta, pentru ca sunt in acelasi timp delicate si puternice, in functie de starea ta si de mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Descopera-le accesand galeria foto de mai jos:

Se poarta transparenta holografica, sclipiciul subtil sau, dimpotriva, gruncios, nuantele mate clasice (bej, piersica) sau rozurile de diferite intensitati – de la cele abia perceptibile, pana la cele electrice, care atrag toate privirile.

Care sunt cele mai populare lacuri de unghii din toate timpurile

Simetria e din nou in trend

Poate anul trecut ti s-ar fi parut depasit trendul de a-ti asorta lacul de unghii cu rujul, insa anul acesta a revenit. Astfel ca rujul roz electric se poarta atat pe buze, cat si pe unghii, creand un efect jucaus, potrivit acestui sezon in care dinamismul naturii se intoarce. Mai mult, iti poti asorta lacul de unghii si cu eyelinerul colorat.

Verdele neon e un must

Din punct de vedere vestimentar, verdele neon a facut senzatie pe podium in colectiile de primavara aceasta, asa ca era orecum previzibil ca acesta se va purta si pe unghii. Nu e o culoare usor de abordat, insa sunt permise modelele creative, asa ca o poti folosi pentru a crea modele geometrice peste un lac transparent – asta in cazul in care nu vrei sa-ti asumi complet responsabilitatea unui verde „tipator”. Insa, in cazul in care vrei sa mergi pana la capat, iti propun o nuanta mata peste care sa asezi un lac transparent. Efectul va fi sofisticat!

Anul 2019 aduce tendinte neasteptate in materie de manichiura

Inspira-te din stralucirea soarelui

Alege cateva lacuri de unghii cu sclipici subtil si combina-le, astfel incat sa obtii un efect stralucitor care sa arate fabulos in lumina soarelui. Primavara asta vorbim despre subtilitate, dar si despre acea stralucire diafana de care natura se bucura in acest moment.

Foto: Instagram/Sarah Feingold