Mascara rezistenta si potrivita pentru vara torida sau zilele ploioase

Shutterstock
1
De Maria-Anca Zarnescu
25 iun. 2018

Daca vrei un machiaj intact, ar fi bine sa apelezi la produse rezistent pentru sezonul cald!

Mascara rezistenta si potrivita pentru vara poate fi unul dintre cele mai eficiente produse de beauty din geanta, iar eu m-am gandit sa iti ofer si cateva sugestii de produse!

Fie ca o aplici dimineata si o reaplici la pranz, ca iti retusezi machiajul in masina sau ca vrei sa fii gata oricand pentru o iesire in oras, mereu recurgi la mascara. Si stiu asta pentru ca si eu obisnuiesc sa fac asa!

Insa vara, deja mascara are nevoie de mai multa rezistenta. Umiditatea creste, transpiram mai usor sau mergem la petreceri la piscina si sigur ca nimeni nu isi doreste ochi de panda. Nu ca un panda nu ar fi dragut, doar ca nu in machiajul tau de zi cu zi!

M-am gandit zilele trecute sa iti ofer cateva sugestii de mascara rezistenta si potrivita pentru vara. Am facut o mica lista care sa te ajute atunci cand urmeaza sa mergi la cumparaturi:

Pentru un efect seducator si alungire poti folosi mascara DOLL EYE Waterproof de la NYX Professional Make-up, pret 44 lei

Daca iti doresti un efect de alungire si volum poti opta pentru False Lashes Waterproof de la MAC, pret 113 lei

Daca vrei o mascara pentru volum iti recomand Mascara Noir Couture Volume de la Givenchy, pret 162 lei

Pentru volum alungire si un plus de rezistenta iata mascara X-Fiber XTreme Resist de la L`Oreal Paris, pret 70,11 lei

Pentru un plus de rezistenta vara poti incerca o comabinatie intre o baza pentru mascara si o mascara pentru volum. Stanga: baza pentru mascara Down Below: Lash Primer, Pretty Vulgar, pret – 95 lei si Dreapta: mascara pentru volum The Feathers Mascara, PPretty Vulgar, pret 95 lei

Mascara waterproof Dark Magic, Max Factor, pret 56,30 lei