„Minutul de aur”, trucul pentru un ten intinerit, recomandat de dermatologul celebritatilor

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2020

Avem de-a face cu atat de multe reguli pentru ingrijirea tenului si sfaturi de tot felul incat ne este foarte dificil sa tinem cont de ele sau sa le punem in practica.

Sa nu mai vorbim de faptul ca unele dintre ele chiar se contrazic. Dar atunci cand sfaturile vin de la cei mai buni dermatologi din lume si sunt in acelasi timp foarte usor de pus in practica, nu avem cum sa le trecem cu vederea.

Un exemplu este sfatului unui dermatolog de top, care lucreaza cu numeroase staruri de la Hollywood. Trucul impartasit de medicul dermatolog nu te consta nimic si il poti pune in practica in mai putin de un minut.

Avand printre clienti un numar impresionant de celebritati, dermatologul Renee Rouleau stie exact cum sa faca tenul sa arate impecabil si ce pasi sunt necesari pentru ca pacientele sale sa aiba o piele perfecta cand pasesc pe covorul rosu si nu numai.

Are peste 30 de ani de experinta in domeniu, iar printre starurile care i-au calcat pragul se numara celebritati precum Lili Reinhart, Demi Lovato sau Cindy Crawford. Renee Rouleau ofera numeroase sfaturi pretioase pe blogul sau, insa unul dintre ele a atras atentia tuturor pasionatelor de frumusete, in special pentru ca este atat de usor de pus in practica si are rezultate excelente.

Trucul impartasit de medicul dermatolog poarta denumirea „Minutul de aur” si se refera la minutul dupa ce iesi imediat de sub dus.

Specialista explica de ce este atat de important:

„Dupa ce te-ai spalat pe fata si ai tamponat cu un prosop, pielea ta este foarte vulnerabila la aparitia deshidratarii printr-un proces numit osmoza”, explica Rouleau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@lilireinhart