Parfumul care ma face fericita – Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

1
De Teodora Tirca
12 mart. 2021

Atunci cand esti fericita, stralucesti la fel de intens precum soarele.

Energia ta calda ii atrage pe cei din jur ca un magnet si raspandeste fericirea pura, luminoasa. In zilele noastre, fericirea nu mai este doar o senzatie trecatoare, ci o stare de spirit pe care o cream noi insine, prin alegerile constiente pe care le facem, prin energia pozitiva pe care o investim in actiunile noastre si printr-un simt al scopului comun, care ne aduce mai aproape de ceilalti si ne da speranta.

Daca exista un parfum care sa inglobeze toate aceste stari pline de semnificatie, atunci eu aleg Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal, a carui aroma luminoasa te invita sa-ti accesezi bucuria de a trai, motivatia de a gasi speranta pentru viitor si forta de a exprima frumusetea unica a personalitatii tale.

Un siaj care da dependenta si iti daruieste o aura solara

Zambetul tau stralucitor, capturat intr-un parfum. Notele solare din parfumul La Vie Est Belle Soleil Cristal iti dau instant o stare de fericire, te provoaca sa exprimi cele mai fermecatoare laturi ale personalitatii tale si iti dezvaluie lumina care te inconjoara si care ii molipseste si pe cei din jur. Fericirea va radia din interior spre exterior, cu o simfonie de arome irezistibile.

In centrul acestei compozitii vei regasi un trio de flori albe si dulci: iasomie, floare de portocal si ylang ylang, armonios combinate cu un acord solar de nuca de cocos care le evidentiaza textura cremoasa, catifelata.

Acest acord cald, senzual si incredibil de evocator contrasteaza cu bergamota si mandarinele, care aduc instant un val de prospetime si bucurie pura. Duo-ul dintre Iris si Patchouli, semnatura iconica a parfumului La Vie est Belle, este asociat cu vanilia delicioasa si captivanta, care ii confera o luminozitate surprinzatoare.

„Pentru cel mai nou capitol din povestea La Vie est Belle, am dorit sa incapsulam aura radianta a fiecarei femei. Am creat un buchet de soare cald si luminos, compus din flori de ylang ylang, cu note de varf efervescente, de citrice delicioase. Semnatura clasicului parfum La Vie est Belle este amplificata de o noua dependenta voluptuoasa –  nuca de cocos calda si cremoasa este pusa in valoare de o infuzie de vanilie senzuala. Prin acest parfum, am vrut sa dam glas stralucirii si senzualitatii femeii La Vie est Belle”, au declarat parfumierii Nicolas Beaulieu si Dominique Ropion.

Fericirea e in micile detalii

Conceptul fericirii ideale, care lumineaza lumea, a fost inspiratia brandului Lancôme atunci cand a realizat selectia ingredientelor noului parfum La Vie est Belle Soleil Cristal. Condus de convingerea ca un parfum frumos ar trebui sa le aduca fericire atat celor care il poarta, cat si celor care il fac, brandul s-a asigurat in primul rand ca resursele naturale sunt protejate si ca oamenii care depind de acele resurse beneficiaza de o plata echitabila si de conditii decente de munca.

Obtinuta printr-un proces de extractie exclusiv din recoltare manuala, infuzia premium de vanilie Bourbon din Madagascar este produsul unei industrii care are un impact pozitiv semnificativ asupra fermierilor insulei.

Acest sistem le ofera agricultorilor plati echitabile si conditii de munca adecvate, straduindu-se totodata sa protejeze resursele acestei regiuni unice. Esenta de paciuli balinez, unul dintre ingredientele senzuale ale parfumului La Vie est Belle, este produsa printr-un sistem sustenabil cu certificarea „For Life” („pentru viata” – n.r.). Aceasta certificare isi propune sa ofere o sursa sustenabila de venit pentru cei peste 80 de fermieri locali, ajutand totodata la revitalizarea ecosistemului fragil al acestei regiuni.

Un nou simbol al fericirii

Un simbol al fericirii inca de la prima sticla La Vie est Belle din 2012, noua versiune atrage privirile printr-o infuzie de reflexii holografice. Sticla transparenta capteaza lumina, la fel ca un zambet stralucitor. Precum cristalul care refracteaza lumina ce straluceste pe suprafata sa, aceasta noua sticla va crea un efect luminos ce se schimba cu fiecare miscare, dezvaluind o paleta nesfarsita de culori. Aripile care inconjoara gatul sticlei, cu nuanta lor naturala de piersica visatoare si paiete irizate, stralucesc impreuna cu restul sticlei. Aura sa ademenitoare este inceputul unei fascinatii.

Un zambet care lumineaza lumea

Julia Roberts, ambasadorul parfumului iconic Lancôme, intruchipeaza fericirea radianta pentru La Vie est Belle Soleil Cristal. Cand zambeste, toata lumea zambeste inapoi. Captata intr-un moment de pura fericire, chipul ei luminos este evidentiat de rochia alba, ale carei reflexii stralucitoare sunt ca un ecou pentru aripile de pe sticla parfumului. Nuantele holografice amplifica lumina soarelui, punand in valoare acel zambet pur si autentic, a carui forta ilumineaza intreaga lume. Tu ai aceasta putere, de care iti vei aminti de fiecare data cand vei purta La Vie est Belle Soleil Cristal.

Foto: PR.