10 parfumuri inconfundabile pe care le poarta fashionistele

1
De Teodora Tirca
1 mart. 2019

Desi iubesti parfumurile si ai o colectie impresionanta, nu exista sentiment mai placut decat sa-ti descoperi aroma-semnatura, acel parfum care simti ca te reprezinta cu adevarat, cu care te identifici azi, dar si peste 10 ani.

Iar atunci cand descoperi o asemenea aroma, te mandresti si mai mult cu ea in cazul in care stii ca este vorba despre un parfum pe care nu-l detin chiar toate femeile cu care iei contact. Iar fashionistele cu siguranta nu vor sa poarte un parfum prea „mainstream”, de care stie deja toata lumea.

17 cele mai iubite parfumuri frantuzesti din toate timpurile

Pasionatele de moda opteaza de obicei pentru arome misterioase si neobisnuite, care te fac sa intorci capul instant si sa te intrebi: „Oare de unde si-a cumparat parfumul acela?”. Mi s-a intamplat de multe ori sa trec pe strada pe langa o femeie imbracata absolut ireprosabil, care pe deasupra mirosea si de parca vine din alta lume, una a placerilor dezlantuite, a fanteziei si a noului. Si in acel moment nu am vrut decat sa stiu cum se numeste parfumul pe care-l purta, insa am fost mult prea intimidata de aparitia ei ca sa pun o asemenea intrebare.

Intre timp, insa, am reusit sa ma imprietenesc cu femei pasionate de moda, si asa am aflat despre refuzul lor categoric de a mirosi „mainstream”, precum si de pasiunea pentru parfumuri puternice, neobisnuite si, in lipsa de alt cuvant mai bun, inconfundabile.

10 cele mai feminine parfumuri care te pregatesc pentru primavara

Mai mult decat atat, am aflat exact care sunt acele parfumuri la care apeleaza zi de zi, si abia astept sa le impartasesc cu tine. Asadar, daca ai visat dintotdeauna sa mirosi precum o fashionista, deschide galeria foto de mai jos si descopera notele surprinzatoare ce alcatuiesc potentialul tau parfum semnatura.

Foto: Instagram/Gigi Hadid