16 parfumuri senzuale pe care sa le porti iarna asta

1
De Teodora Tirca
18 ian. 2019

Singurul motiv pentru care imi place sezonul rece este permisiunea de a purta in fiecare zi arome decadente, spectaculoase si explozive. Iarna asta, lasa in urma fara regrete aromele florale inocente si abordeaza esentele pasionale.

Orice femeie iubeste notele proaspete de citrice sau pe cele dulci, fructate, care se potrivesc atat de bine serilor calduroase de vara. Iarna, insa, scenariul se schimba: frigul iti amorteste simturile, inima are nevoie de mai multa caldura, iar timpul indelungat petrecut in casa poate naste pasiuni neasteptate.

De aceea, parfumul pe care il vei purta pe piele trebuie sa fie mult mai intens, capabil sa-ti trezeasca din amorteala fiecare simt, sa-ti stimuleze imaginatia chiar si atunci cand preferi sa te lasi purtata de comoditate si sa-ti savurezi in liniste ceaiul, bagata sub patura.

Daca visezi la arome misterioase si imbatatoare, care-ti pun sangele in miscare, iti propunem sa lasi deoparte inhibitiile: vei starni intriga si dorinta in toti cei pe care-i intalnesti, doar incercand una dintre aceste 16 esente memorabile.

Pregateste-te pentru o iarna epica, alegand din galeria de mai jos aromele senzuale care te reprezinta cel mai bine:

Foto: Shutterstock.com