Premiile Oscar 2019: Cele mai frumoase coafuri si machiaje ale celebritatilor care au pasit pe covorul rosu

1
De Teodora Tirca
25 feb. 2019

Cea mai mare noapte a filmului impune machiaje si coafuri de proportii cinematice – inspira-te din cele mai sofisticate aparitii ale femeilor celebre care au dominat lumina reflectoarelor.

In timp ce unele celebritati dau startul unor adevarate trenduri de beauty atunci cand pasesc pe covorul rosu, altele aleg frumusetea clasica, atemporala, care va fi la fel de admirata si peste 100 de ani. Insa cel mai mult le admir pe acele celebritati care opteaza pentru machiajul sau coafura care se potriveste cel mai bine personalitatii lor, indiferent de trenduri si de standarde.

Machiajul a fost dintotdeauna pentru mine o modalitate de a da o forma imaginatiei, si ador acele tehnici prin care make-up artistii reusesc sa accentueze frumusetea naturala, folosind in acelasi timp mici detalii surprinzatoare care “vorbesc” despre forta interioara a femeii care poarta machiajul.

Premiile Oscar 2019 – Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

Si ma refer, mai exact, la fardul luminos aplicat in mijlocul pleoapei superioare, la sclipiciul subtil care ramane elegant si sofisticat, la buze pictate in culori puternice, care parca te determina sa-ti indrepti spatele instant.

Daca simti ca nu ti-ar strica putina inspiratie pentru lookurile de frumusete pe care le vei crea primavara aceasta, descopera in galeria de mai jos cele mai spectaculoase machiaje si coafuri de la Gala Premiilor Oscar 2019:

Foto: Getty Images.