3 produse pentru par pe care le-as recumpara fara sa stau pe ganduri

1
De Alice Papuc
9 sept. 2023

Produsele pentru par continua sa fie marea mea pasiune. Dar oricat de mult imi place sa experimentez, am cateva favorite pe care le recumpar in mod constant.

Relatia cu parul meu a fost una complicata timp de mai multi ani. Pur si simplu, nu stiam exact care sunt produsele recomandate pentru un par ondulat, vopsit si usor degradat. Nu stiam cum sa fac ca buclele mele sa se aranjeze frumos si preferam, de cele mai multe ori, sa imi indrept parul. Lucrurile s-au schimbat insa atunci cand am descoperit produsele potrivite. Desi am continuat sa experimentez pentru ca da, sunt pasionata de tot ceea ce tine de beauty, am 3 produse pentru par pe care le-as recumpara la nesfarsit, fara sa stau pe ganduri. Se vor afla intotdeauna in topul favoritelor mele si voi apela la ele mereu cand voi prefera sa “merg la sigur”. Iata care sunt acestea!

Samponul detoxifiant K18 Peptide Prep Detox

Fiecare femeie are nevoie de un sampon detoxifiant in arsenalul ei de produse pentru ingrijirea parului. Acesta curata in profunzime si inaltura murdaria, uleiurile, metalele, produsele de styling si te ajuta sa combati efectele daunatoare ale poluarii. Este recomandat sa folosesti un astfel de produs cel putin o data pe saptamana. Vei avea parul mult mai curat, mai fresh si mai disciplinat. De asemenea, parul meu este mult mai moale si mai usor de asezat. Pur si simplu, as recumpara acest produs la nesfarsit.

Daca ai nevoie de un review complet, iti recomand sa citesti urmatorul articol in care iti povestesc pe larg experienta mea cu acest sampon.

produse-pentru-par-k-18

169,50 lei, Farmacia Tei

Masca de par de la Fanola Oro Therapy Argan Oil

Masca de par Oro Therapy este o masca de par iluminatoare, imbogatita cu ulei de argan, cheratina si filtru UV. Este un produs cu un raport calitate-pret extrem de bun, mai ales in aceasta perioada, cand se afla la reduceri. Ingrijeste parul in profunzime, il hidrateaza, il hraneste si il lasa moale si usor de descurcat. Are efect anti-electrizare si te face sa simti ca ai un par mai sanatos, mai stralucitor si plin de vitalitate. Il consider ideal mai ales pentru acele femei care au parul vopsit si tern.

Redusa la 25,50 de lei, XpertBeauty

Am incercat masca de par K18 leave-in Molecular Repair. Kim Kardashian spune ca i-a reparat paru

Serul pentru par indisciplinat Tigi Bed Head Control Freak

Serul de la Tigi Bed Head Control Freak este un produs leave-in, care iti protejeaza parul pana la urmatoare spalare. Acesta combate efectul de electrizare si te ajuta sa ai un par mai disciplinat, mai hidratat si mai usor de aranjat. Are un miros placut si nu incarca deloc parul, ceea ce apreciez intotdeauna la un produs.

58 lei, Notino

Foto: Instagram/@stephsa