Produsul ieftin pe care Meghan Markle il are mereu in geanta. Trateaza acneea si previne ciupiturile de insecte

1
De Cristina Tudor
20 aug. 2020

Odata cu zilele calduroase de vara si avand din nou posibilitatea de a calatori, sigur iti faci tot mai des planuri sa iesi din casa.

Chiar si pentru micile excursii din jurul orasului tau trebuie sa fii cat mai bine pregatita si sa ai un bagaj bine pus la punct. Iar daca vrei produse multifunctionale, de mici dimensiuni, atunci ar trebui sa ii urmezi exemplul lui Meghan Markle.

Ducesa de Sussex are intotdeauna in geanta un adevarat ingredient minune, de care nu se desparte niciodata. Este vorba despre uleiul din arbore de ceai, un ulei esential cu proprietati multiple, care poate trata acneea, iritatiile, ciupiturile de insecte sau ranile superficiale. Si costa aproximativ 10 lei!

Intr-un interviu din 2014 pentru revista Allure, fostul star din serialul „Suits” a dezvaluit ca are mereu in geanta o sticluta de ulei din arbore de ceai si ca nu pleaca nicaieri fara aceste remediu natural cu efecte uimitoare. „Singurul lucru de care nu ma pot desparti atunci cand calatoresc este sticluta cu ulei din arbore de ceai”, a declarat Meghan.

„Nu este cel mai glamour lucru, dar daca te tai, te musca un tantar sau iti apare un cos, este un remediu pentru toate. Este ieftin, suficient de mic sa-l poti purta in geanta, iar eu il iau cu mine peste tot”, a mai spus Ducesa de Sussex.

In ciuda numelui sau, uleiul esential din arbore de ceai nu are nimic in comun cu planta de ceai originara din Asia. Este extras din Melaleuca, o planta nativa din Australia. A fost descoperita de occidentali in secolul 18, fiind folosita de mii de ani de catre aborigeni pentru a vindeca ranile.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.