Ten gras asfixic. Ce inseamna si cum sa-l ingrijesti

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2022

Daca nu este ingrijit corect, tenul gras se poate transforma in ten gras asfixic, care are un aspect incarcat, obosit si este afectat de imperfectiuni. Afla totul despre tenul gras asfixic.

Ce este tenul gras asfixic?

Tenul gras asfixic este caracterizat de o productie in exces de sebum. Atunci cand nu este tratat corect, tenul gras devine ten gras asfixic, afectat de probleme inestetice si imperfectiuni. Un ten gras asfixic are un aspect incarcat, cu pori dilatati, blocati cu comedoane, chisturi sebacee, cu retentie de sebum si prezenta asfixiei cutanate.

Pentru ca se confrunta cu numeroase probleme, tenul gras asfixic are nevoie de un tratament special si ingrijire deosebita.

Cum sa ingrijesti tenul gras asfixic?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a trata tenul gras asfixic este sa creezi o schema de tratament eficienta, pe care sa o urmezi cu strictete.

Iata care sunt pasii necesari pentru ingrijirea tenului gras asfixic:

Curatarea in profunzime

Spalarea tenului gras asfixic este cel mai important pas. Ai nevoie de o lotiune pentru spalarea tenului pe baza de acid salicilic, pe care sa o folosesti cu regularitate dimineata si seara.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com