Tot ce trebuie sa stii despre vopsirea genelor

1
De Cristina Tudor
2 feb. 2021

Trebuie sa recunoastem ca statul in casa ne-a facut mai lenese… Cine mai are chef sa se machieze zi de zi?

Daca te recunosti in descriere si mascara a devenit „inamicul” tau numarul unu, atunci ai putea sa incerci vopsirea genelor.

Trebuie sa recunoastem ca statul in casa ne-a facut mai lenese… Cine mai are chef sa se machieze zi de zi? Daca te recunosti in descriere si mascara a devenit „inamicul” tau numarul unu, atunci ai putea sa incerci vopsirea genelor. Este o metoda care te va scuti timp de aproximativ o luna de folosirea rimelului. Iata tot ce trebuie sa stii despre vopsirea genelor.

Ce este vopsirea genelor?

Prin vopsire, genele vor deveni mai vizibile si vei crea iluzia ca ai aplicat mascara. Insa nu va adauga lungime, volum si nici nu-ti va curba genele. Este o metoda buna de a evidentia genele deschise la culoare si in special varfurile care pot fi blonde sau decolorate. Vopsirea genelor intensifica culoarea genelor cu ajutorul unei vopsele semipermanente special conceputa pentru a fi folosita in zona ochilor.

Merita sa-ti vopsesti genele?

Daca ai genele blonde sau deschise la culoare in mod natural, vei observa o diferenta majora dupa vopsire. In cazul in care genele tale sunt deja inchise la culoare, schimbarea nu va fi una spectaculoasa, insa vei observa ca varfurile decolorate vor fi mai vizibile, ceea ce va face genele sa para mai lungi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@daceycash