Trend alert: Machiajul technicolor

machiaj technicolor
1
De Roxana Dobrita
18 feb. 2019

Scoate de la naftalina fardurile de ochi colorate. E timpul sa te joci cu cele mai colorate palete de nuante ale primaverii.

De la podiumurile de moda la covorul rosu, de la moda strazii la magazinele de cosmetice, un lucru e clar ca lumina zilei: machiajul puternic, vibrant si colorat e in voga.

„Femeile sunt mai dornice sa abuzeze de culoare ca niciodata. Nu se mai tem de un fard de ochi intens”, spune makeup artistul Hung Vanngo, care a lucrat cu celebritati precum Selena Gomez si Emily Ratajkowski.

E o evolutie naturala de la trendul machiajului minimalist, care a fost popular de cateva sezoane incoace. Sau poate e un raspuns la doza mare de curaj pe care trebuie sa o manifestam in aceasta perioada tulbure din punct de vedere politic si social.

Nina Dobrev a pasit pe covorul rosu purtand un machiaj pe care-l faci in 5 minute

Oricare ar fi motivul, Vanngo spune ca daca e sa ne luam dupa feedback-ul pe care l-a primit pe Instagram, machiajul in culori vii nu mai e un simplu trend trecator, ci o optiune clara pentru tot mai multe femei.

Si brandurile de beauty s-au supus cerintei si au lansat tot mai multe palete colorate

Vara trecuta, Urban Decay a renuntat la clasica paleta cult Naked, ce contine maronuri si bejuri de zi cu zi, pentru a lansa o versiune plina de rozuri bombastice si rubiniuri pasionale.

Iar rafturile magazinelor de beauty sunt pline pala refuz de farduri crema si pigmenti in culori nonconformiste precum albastru electric si verde crud.  „Ma bucura sa vad ca femeile isi asuma riscuri in ceea ce priveste machiajul ochilor”, mai spune Hung Vanngo.

10 produse de machiaj care te ajuta sa arati instant mai tanara

Pentru mai multe idei de machiaje bombastice si increzatoare, pargurge galeria de mai jos. Vei gasi acolo si recomandari de produse cool, care te vor ajuta sa obtii machiajul perfect pe care ti-l doresti.

Foto: Shutterstock, Instagram