Trucul simplu&rapid de conturare care te ajuta sa obtii pometi sculptati ca ai lui Kate Moss

1
De Teodora Tirca
4 aug. 2022

Ai fata rotunda sau pur si simplu ti-ai dori o structura osoasa mai evidentiata, ca a supermodelelor? Din fericire exista un truc de conturare care ofera rezultate spectaculoase.

Vei gasi o multitudine de tehnici de conturare, insa aceasta este simplu de realizat si ofera cele mai dramatice rezultate.

TikTok e destinatia trucurilor simple de machiaj, mai ales daca esti interesata de pometi conturati. Desi nu orice tehnica este imediat preluata, cele care ofera rezultate in doar cateva secunde si necesita cat mai putine produse devin imediat virale. Recent, un truc de conturare inspirat de Kate Moss a devenit obsesia influencerilor de beauty de pe aceasta aplicatie. Inspirata de pometii emblematici ai supermodelului, tehnica reproduce aspectul sculptat al chipului ei prin accentuarea „golurilor” obrajilor, adica zona dintre pometi si mandibula. Daca vrei un efect natural, dar de impact, vei iubi cu siguranta acest truc.

@alimartinhairandface

Try this Kate moss #makeuphacks #fyp #foryou #alimartinhairandface @narsissist

♬ Abracadabra – Qveen Herby – Clip – Abracadabra

Make-up artistul Ali Martin a inceput trendul de conturare Kate Moss atunci cand a postat un videoclip prin care demonstreaza tehnica. Ea a folosit o pudra bronzanta (Nars Laguna Bronzer) doar pe adanciturile obrajilor si a blenduit in sus folosindu-si doar degetele.

Nars Laguna Bronzer

Nars Laguna Bronzer, 200 lei, niche-beauty.com

Alternativa mai accesibila de la NYX este la fel de eficienta pentru a obtine pometi de supermodel:
NYX Professional Makeup bronzant compact - Matte Bronzer – Light (MBB01) - PINK PANDA

NYX Matte Bronzer nuanta Light, 50 lei, makeup.ro

20 de sfaturi de moda pentru femeia stilata – Vor fi intotdeauna valabile

„Creeaza si tu efectul obrajilor sculptati ca ai lui Kate Moss”, a scris Martin pe TikTok. Ea a adaugat: „Preseaza bronzerul in aceste puncte de pe fata pentru a intensifica definitia structurii tale osoase”. Make-up artistul aplica produsul de conturare un pic mai jos decat este recomandat in mod normal, dar efectul devine mai dramatic si subtiaza vizibil fata.

Potrivit lui Martin, ea foloseste acest truc de machiaj pe clientii ei de ani de zile. Efectul general da impresia de gropite false in timp ce creeaza definitie sub pometi, ridicandu-i. Nu este surprinzator ca utilizatorii de pe TikTok au fost dispusi sa incerce.

@atarahmayhew

Did it work? 🤷🏽‍♀️ ib @AliMARTINN 🫶🏾 #contour #makeuphack

♬ original sound – OTP Control

Indiferent daca aplici produsul cu degetele sau cu o pensula, acest truc de conturare va sublinia rapid forma pometilor tai. Folosind un stick de conturare si blenduind cu degetele, un influencer de beauty de pe TikTok a confirmat faptul ca acest truc „functioneaza cu siguranta”. „Kate Moss stie ce face 😍”, a comentat ea.

Foto: depositphotos.com