Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

1
De Cristina Tudor
22 sept. 2020

Ochii mari sunt sexy si seducatori, iar un machiaj potrivit ti-i poate scoate si mai mult in evidenta. Exista cateva trucuri de machiaj pentru ochi mai mari cu efect garantat…

Daca vrei sa iti evidentiezi ochii cu ajutorul machiajului, este important sa iti acoperi cearcanele, sa te pensezi corect, sa folosesti mascara si sa te “imprietenesti” cu clestele pentru arcuirea genelor.

Iata cele mai eficiente trucuri de machiaj pentru ochi mai mari:

Foloseste anticearcan

Liniile vinetii de sub ochi atrag atentia in mod negativ, asa ca un anticearcan bun ar putea rezolva problema. Scapa de cearcanele nedorite folosind un concealer de calitate: acesta va ilumina intreaga zona a ochilor si va atrage atentia asupra genelor negre si lungi. Alege o nuanta care este un pic mai deschisa decat pielea ta. Aplica concealerul si pe pleoape.

Arcuieste genele si foloseste mascara

Genele nu trebuie ignorate atunci cand incercam sa punem ochii in evidenta cu ajutorul machiajului. Foloseste un cleste profesional pentru gene pentru a le arcui – acest lucru va face cu siguranta diferenta. Specialistii in machiaj sustin ca daca genele noastre sunt drepte, nu arcuite, acestea umbresc intreaga zona a ochilor.

Niciun machiaj nu este complet fara mascara. Alege o mascara care sa iti faca genele mai voluminoase.

Genele si sprancenele nu trebuie ignorate atunci cand vrei sa pui ochii in evidenta…

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.