5 trucuri de vopsire care iti fac parul sa para mai des

1
De Cristina Tudor
25 apr. 2021

Este o adevarata provocare sa faci parul rar si fin sa aiba volum si sa arate mai des.

Produsele special concepute, tunsoarea potrivita si regulile de ingrijire sunt esentiale pentru a crea iluzia unui par mult mai bogat.

Un detaliu la fel de important, pe care adesea il neglijam, este culoarea. Unele culori de par si trucuri de vopsire au capacitatea de a oferi un aspect voluminos parului fin si rar. Iata cateva trucuri pe care sa le incerci, potrivit specialistilor:

Alege o combinatie de tonuri in locul unei culori uniforme

„Evita parul intr-o singura culoare daca nu poti ajunge prea des la salon pentru a o mentine intensa”, declara pentru whowhatwear.co.uk colorista Erica Conan. Culorile sterse sau estompate atrag atentia asupra unor caracteristici nedorite ale podoabei capilare, asa cum este parul rar. Variantele de culoare in mai multe tonuri care nu atrag atentia asupra zonelor cu par rar sunt o alegere mult mai buna.

Poti adauga volum de la radacina folosind pudra sau spray pentru texturare. De asemenea, cararile de tip zigzag sunt de preferat in locul celor perfect drepte pentru a ascunde radacinile crescute intre doua vopsiri si pentru a oferi mai mult volum.

Opteaza pentru radacini intr-o nuanta mai inchisa

Linia clara dintre parul crescut la radacini si parul vopsit nu te avantajeaza deloc daca ai parul rar. Insa vopsirea parului astfel incat radacinile sa fie mai inchise la culoare decat lungimea este un truc eficient pentru ca parul sa arate mai des.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@chrisweberhair